Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


20.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

У Авакова звинуватили Порошенко в провокаціях під будівлею Офісу президента (відео) (https://focus.ua/)

15:23 21-03-2021


Редакционная строка

21.03.2021

акції протесту за стерненко, геращенко звинуватив порошенко

 

 

 

акції протесту за стерненко, геращенко звинуватив порошенко

Фото: hromadske

 

 

На думку заступника міністра, колишньому президенту України краще, "щоб було гірше".

Заступник міністра МВС Антон Геращенко вважає, що до подій біля Офісу президента причетний екс-президент України Петро Порошенко. Про це він заявив в ефірі "Радіо Свобода".

На думку Геращенко, активісти намагалися спровокувати поліцію на жорсткі дії. Їх мета — пролиття крові. Це нібито показало б, що Президент України не дає мирно висловлювати свою думки громадянам, розганяючи протести. Але правоохоронці не піддалися на провокації.

На питання журналістки: "Ви можете назвати конкретні прізвища, хто за цим стоїть?" Антон Геращенко заявив:

 

"Зацікавленим особою є Петро Порошенко. Це моя особиста думка. Йому потрібно робити все, щоб було ... Чим гірше, тим краще для нього".

За словами заступника міністра, головний підсумок з протесту — це відсутність постраждалих як з боку правоохоронців, так і з боку протестуючих.

Відео з тайм-кодом.

Депутат від партії "Європейська солідарність" Ірина Фриз у Фейсбуці написала, що, на її думку, акцію під Офісом президента замовили в ОП.

"Виглядає так, що ОПУ провокує насильство для тиску на МВС, щоб спровокувати нові посадки тек, хто незгоден з владою, і намагається привернути поліцію до жорстких заходів. Насправді Банкова намагається руками МВС боротися з опозиційно налаштованими громадянами", — пише нардеп.

протести за стерненко
Повний пост нардепа Ірини Фриз
Фото: Скриншот

Нагадаємо, 20 березня відбувалася акція прихильників Сергія Стерненка, під час якої активісти розмалювали фасад Офісу президента. Вони вибили скло вхідних дверей, а також намагалися підпалити табличку "Офіс президента України".

Співробітники поліції затримали одного протестувальника, який розбивав скло на дверях. Ним виявився ветеран АТО Владислав Гранецький-Стафійчук "Сордо".

 

Радник глави ОП Михайло Подоляк також розповів, чим погром на Банковій обернеться для прихильників Стерненка.

 

 

акції протесту за стерненко, геращенко звинуватив порошенко