Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


19.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Під час бойових дій на Донбасі загинули 240 дітей, більш як тисяча поранені (https://gazeta.ua/)

09:38 04-06-2021


Редакционная строка

04.06.2021

 

 

Під час бойових дій на Донбасі загинули 240 дітей, більш як тисяча поранені
Підрахували кількість загиблих дітей на Донбасі. Фото: Українська правда

 

 

 

 

У результаті бойових дій на Донбасі загинули 240 дітей.

"Відзначаючи Міжнародний день захисту дітей, я б хотів звернути вашу увагу на той факт, що з початку російської агресії 2014-го понад 240 українських дітей втратили життя, ще 56 пропали безвісти, а сотні отримали поранення", - сказав представник України Євген Цимбалюк на засіданні Постійної ради ОБСЄ, повідомляє "Укрінформ".

Навіть зараз цивільна інфраструктура на підконтрольній Україні території уздовж лінії фронту вразлива до атак Росії. Тільки минулого тижня спостерігачі ОБСЄ підтвердили пошкодження житлових районів в Мар'їнці, Гранітному і Північному в результаті обстрілу з боку бойовиків.

"Ми продовжуємо строго засуджувати атаки Росії на цивільне населення. Вони повинні бути зупинені. Замість цього Росії слід зосередитися на виконанні своєї частини положень Мінських домовленостей про безпеку", - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики ОРЛО надумали запровадити смертну кару

За минулу добу, 2 червня, у районі проведення операції Об'єднаних сил не зафіксували жодного порушення режиму припинення вогню. Спокійно було і вранці 3 червня. Такого не було вже давно.