Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


18.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Зеленський вперше прокоментував скандал про офшори - я не винуватий (http://argumentua.com/)

10:07 18-10-2021


Редакционная строка

18.10.2021

 

 У розслідуванні «Слідства. Інфо» Pandora Papers про офшори немає нічого нового. Про це заявив президент України Володимир Зеленський в коментарі телеканалу ICTV.

«Чесно кажучи, сюжет не дуже. Я кажу вам як професіонал. Чому? Тому що, по-перше, нічого нового. Це було для мене як дежавю. У 2019 все те ж саме кіно я бачив на каналах олігарха Порошенка (експрезидент України - ред.), який показував, тому що розумів, що проти мене нічого немає, «бруду» ніякого немає. І навіть якщо ви подивитеся дебати, на мою думку, навіть там він це кричав зі сцени: «Гроші «Квартал» отримував від «ПриватБанку», від Коломойського. Все це стара історія, я все це чув, все це бачив, всі ці деталі. Радує, що жодної нової деталі я не побачив. Це говорить про те, що з 2019 року на мене, як на президента України, нічого товариш Петро так і не знайшов. Це радує трішечки», — сказав Зеленський.

 

Крім того, глава держави уточнив, що ні він, ні один член студії «Квартал 95» не займався відмиванням грошей.

«Я особисто побудував без бюджетів, без держави бізнес в Україні з нуля. Відмиванням у 2012 році, ніяких грошей, і з 2012 року, і з 2001, і у 2019 не займався ні я, ні один член студії «Квартал 95». Ми займалися виключно творчістю», — додав він

 

Нагадаємо, що в Києві 3 жовтня в Малій опері показали проєкт журналістів "Слідство.Інфо" про офшори президента Володимира Зеленського, яке є частиною великого міжнародного розслідування Pandora Papers. Однак прем'єру в той день намагалися зірвати.

«Аргумент»