Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


29.03.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Українські захисники на південному напрямку вразили 7 цілей російських окупантів, - ОК "Південь" 23..04.2022 (https://censor.net/ua/n3336172)

20:21 15-05-2022


Редакционная строка

23.04.2022

Українські захисники на південному напрямку вразили 7 цілей російських окупантів, - ОК "Південь"

Новини Цензор.НЕТ Війна в Україні

 

війна

 

Російські окупанти здійснюють артилерійсько-мінометні обстріли по півдню України.

Про це повідомляє Оперативне командування "Південь", інформує Цензор.НЕТ.

На Херсонщині і Миколаївщині противник продовжує оборонні дій по зайнятому рубежу.

"В окупованих населених пунктах не припиняється агітація місцевого населення за "руський мир", підготовка до фейкових референдумів та розповсюдження інформації, що весь південь України вже охоплений ейфорією зустрічі "АсвАбАдітелей".  Тим часом, по цим же населеним пунктам окупанти постійно здійснюють артилерійсько-мінометні обстріли", - повдіомили в командуванні.

Водночас, українські захисники продовжують ведення бойових дій, наносять ракетно-артилерійські удари по ворожих позиціях. Вражено 7 цілей. Втрати ворога уточнюються.

Читайте також на "Цензор.НЕТ": В Одеській області до берега прибило міну. ФОТО

"Намагаючись розвідати розташування наших військ противник запускає безпілотники, але підрозділи ППО працюють влучно. Черговий ворожий "Елерон" знищено на підльоті до Миколаєва", - йдеться в повідомленні.

 На Одещині ситуація стабільна і контрольована. В Чорноморській операційній зоні корабельне угруповання противника продовжує блокувати судноплавство, одночасно виконуючи пошуково-рятувальні роботи в зоні затоплення крейсера-невдахи.

Загроза ракетних ударів як з моря, так і з окупованих територій залишається.

 Вранці на узбережжя хвилями винесло 2 морські міни. Оперативно і ефективно фахівці Військово-Морських Сил ліквідували загрозу.

Сили охорони та оборони півдня продовжують виконання завдань із забезпечення безпеки регіону, мужньо і звитяжно протидіють ворогу по лінії фронту.

Також читайте: Росія хоче встановити контроль над Донбасом та півднем України і отримати вихід до Придністров'я, де "утискають російськомовних", - в.о. командувача військ ЦВО РФ Міннекаєв

Джерело: https://censor.net/ua/n3336172