Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


25.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Події 03.03 2022 - .12.03..2022 (3 частина)

14:45 04-01-2023


Редакционная строка

У Білорусі заявили, що відправляють до кордону України 5 батальйонно-тактичних груп

12 березня 2022, 12:35Читать новость на русском

У Білорусі заявили, що відправляють до кордону України 5 батальйонно-тактичних груп - 24 Канал

Лукашенко відправив військових до кордону з Україною / Getty Images

Російські окупанти шістнадцятий день повномасштабно атакують Україну. Ворожі обстріли й наступи ведуть і з території Білорусі.

Джерело:

Міноборони Білорусі

view count

Відправити до кордону з Україною 5 батальйонно-тактичних груп наказав самопроголошений президент Олександр Лукашенко. Про це повідомив перший заступник міністра оборони Білорусі генерал-майор Віктор Гулевич.

Якщо Білорусь вступить у війну, до Третьої світової залишиться один крок, – військовий експерт

ДО ТЕМИ 

Якщо Білорусь вступить у війну, до Третьої світової залишиться один крок, – військовий експерт

"П'ять батальйонних тактичних груп з органами прикордонної служби прикривають південні кордони нашої держави, щоб не допустити проникнення на територію Білорусі з боку України різних націоналістичних збройних формувань, нелегальної доставки зброї, боєприпасів та вибухових речовин", – сказав Гулевич.

Розвідуватимуть ситуацію

 

Російські військові пошкодили за ніч у Миколаєві 160 будинків, 11 шкіл і лікарню, - мер

8 людей поранено.

Валентина МерещукВалентина Мерещук, випусковий редактор

Facebook

Twitter

LB.ua вGoogle News

Російські військові пошкодили за ніч у Миколаєві 160 будинків, 11 шкіл і лікарню, - мер

Фото: скріншот

Під час нічних обстрілів у Миколаєві було пошкоджено більш як 160 будинків, 11 закладів освіти та лікарню №3. Про це в телеграмі розповів мер міста Олександр Сєнкевич.

За словами мера, поранено 8 мирних жителів.

"Оглядаємо наслідки російських обстрілів. Наразі маємо понад 180 адрес, де працюють піротехніки. Друзі, у жодному разі не підходьте близько до снарядів, які не розірвались, не піднімайте їх!  За останню ніч будо пошкоджено більше 160 будинків, лікарня № 3 та одинадцять закладів освіти. Ми усе обов’язково відремонтуємо і відновимо. Вилікуємо поранених. І переможемо цих клятих орків", - зазначив Сєнкевич.

Нагадаємо, голова Миколаївської ОДА Віталій Кім повідомляв про хаотичні обстріли Миколаєва протягом ночі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах FacebookTwitter і Telegram

ТЕМЫ: МИКОЛАЇВОБСТРІЛИВІЙНА З РОСІЄЮ

Командування російських окупантів дозволило мародерство, - розвідка

 

?Міноборони спільно з YouControl створили платформу для оперативної допомоги Збройним силам

 

Міноборони РФ опублікувало відео нібито "захоплення" аеродрому в Гостомелі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Командування російських окупантів дозволило мародерство, - розвідка

Окупанти з Росії отримали вказівку від керівництва перейти на "самозабезпечення" до наступних розпоряджень через серйозні логістичні проблеми агресора. Таким рішенням армія РФ фактично…

  • Сьогодні, 14:42

?Міноборони спільно з YouControl створили платформу для оперативної допомоги Збройним силам

Міністерство оборони України спільно з аналітичною системою YouControl та за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» створили онлайн платформу «Люди для України».  Про це повідомляє…

  • Сьогодні, 14:21

Міноборони РФ опублікувало відео нібито "захоплення" аеродрому в Гостомелі

Міністерство оборони Російської Федерації опублікувало відео нібито "захоплення" аеродрому в Гостомелі Київської області. Як відомо, росіяни атакували його в перші дні вторгнення,…

  • Сьогодні, 14:11

У Харкові затримали російських диверсантів

У Харкові затримали диверсантів, які хотіли підірвати військові об'єкти. Про це написав у Telegram радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко. "Затримано диверсантів, що планували…

  • Сьогодні, 14:06

Російська армія зазнала в Україні колосальних втрат, - Зеленський

Російська армія, яка 24 лютого вторглася в Україну, несе великі втрати, найбільші за кілька десятків років. Про це заявив президент Володимир Зеленський у своєму відеозверненні. "Наші…

  • Сьогодні, 13:54

Зеленський звернувся зі словами підтримки до жителів Мелітополя, які виходять на мітинги проти окупантів

Президент Володимир Зеленський звернувся зі словами підтримки до жителів Мелітополя, які продовжують виходити на вулиці міста, захопленого російськими окупантами. Про це він заявив…

  • Сьогодні, 13:39

Волноваха як місто вже не існує, - голова ОВА

Уже фактично не існує такого міста, як Волноваха (Донецька область). З неї евакуювали більшу частину населення, а інфраструктура зруйнована. Про це йдеться в заяві голови Донецької…

  • Сьогодні, 13:35

На Луганщині прикордонники захопили ворожий БРДМ і взяли в полон російського окупанта

На Луганщині зведений загін прикордонників та бійців Збройних сил України вигнав загарбників з околиці одного з український міст. Про це повідомила ДПСУ. Зазначається, що захисники…

  • Сьогодні, 13:14

У Маріуполі росіяни обстріляли мечеть, де люди ховаються від бомбардувань РФ

Мечеть султана Сулеймана Пишного і його дружини Хюррем Султан (Роксолани) у Маріуполі зазнала обстрілу з боку російських загарбників. Про це повідомило Міністерство закордонних справ…

 

Обіцянка Борреля подвоїти військову допомогу Україні виявилась передчасною – ЗМІ

СУБОТА, 12 БЕРЕЗНЯ 2022, 14:41

Голова європейської дипломатії Жозеп Боррель вже не вперше зробив передчасну обіцянку щодо військової допомоги Україні.

Про це, як пише "Європейська правда", повідомляє Politico.

На саміті ЄС у Версалі Боррель створив чітке враження, що серед лідерів є згода використати ще 500 мільйонів євро з Європейського фонду миру (EPF) — фонду військової допомоги — для допомоги Україні в її боротьбі проти вторгнення Росії.

27 лютого ЄС вперше прийняв рішення про постачання зброї в країну, яка перебуває в стані війни.

"Вчора я запропонував це лідерам. А Європейський фонд миру подвоїть свою підтримку з додатковими 500 [мільйонами] євро", – сказав Боррель журналістам у п’ятницю вранці.

На запитання, чи важко було переконати країни-члени ЄС підтримати розширення EPF, Боррель відповів: "Ні, ні. Усі добре усвідомлюють, що ми маємо посилити військову підтримку України, продовжувати тиснути на Росію… Отже, ще 500 мільйонів євро".

Але канцлер Німеччини Олаф Шольц і прем’єр-міністр Нідерландів Марк Рютте, заявили, що збільшення допомоги на 500 мільйонів євро не було частиною їхніх обговорень. І про це не згадано у підсумковій заяві лідерів.

Передчасна обіцянка Борреля, якого раніше критикували за використання неточних формулювань, з’явилася лише через пару тижнів після того, як він викликав міжнародну плутанину, заявивши, що ЄС надасть Україні винищувачі.

Наступного дня він відмовився від цього оголошення, сказавши, що трансфери надходитимуть з окремих країн ЄС, а не з самого блоку. Але навіть ця перспектива незабаром зруйнувалася, коли Вашингтон відхилив план Польщі щодо доставки літаків до України, використовуючи США як посередника.

Слід зазначити, що президент Європейської ради Шарль Мішель також у п’ятницю створив враження, що домовленість про додаткові 500 млн євро для України досягнута. Виступаючи французькою мовою на заключній пресконференції саміту, він сказав, що "взято орієнтацію, щоб додати ще 500 мільйонів євро до Фонду миру".

Прессекретарі як Борреля, так і Мішеля пізніше визнали, що 500 мільйонів євро були пропозицією, а не тим, що було остаточно погоджено.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.

БОРРЕЛЬ ВІЙНА З РФ

Відкрий світ стародавніх цивілізацій у новій браузерній грі.

 

США розглядають можливість надання Україні систем ППО - ЗМІ

СУБОТА, 12 БЕРЕЗНЯ 2022, 08:41

Адміністрація Байдена, під тиском з метою розширення арсеналу зброї, яку Україна має в конфлікті з Росією, працює з європейськими союзниками, щоб пришвидшити спрямування більш складних систем протиповітряної оборони та іншого озброєння в зону бойових дій.

Про це, як пише "Європейська правда", повідомляє Washington Post з посиланням на американських чиновників.

Обговорення тривають напередодні запланованої на наступному тижні поїздки міністра оборони Ллойда Остіна для зустрічей з союзниками по НАТО в Брюсселі та Словаччині, яка разом з Польщею та Румунією вказали на готовність передати військову допомогу Україні. У Словаччині також є зенітний ракетний комплекс С-300, який використовується для збиття літаків противника і знайомий українцям.

Речник Пентагону Джон Кірбі заявив, що Сполучені Штати віддані озброєнню уряду в Києві "тими можливостями, які, як ми знаємо, потрібні українцям і які вони дуже добре використовують". Він відмовився уточнити, які види зброї можуть бути включені в наступну хвилю поставок.

"Деякі з цих матеріалів ми маємо і надаємо. Частину цього матеріалу у нас немає, але ми знаємо, що в інших є, і ми також допомагаємо координувати це", – сказав Кірбі.

Адміністрація стикається з негативною реакцією через своє рішення на початку цього тижня відмовитися від пропозиції Польщі, яка передбачала б відправку винищувачів МіГ-29 в Україну шляхом "безкоштовної передачі" Сполученим Штатам. Вашингтон, посилаючись на занепокоєння, що Росія розцінить цей крок як провокацію з боку Вашингтона, заявив, що пропозиція Варшави не є "виправданою".

За словами одного з європейських чиновників, Україна запросила ЗРК С-300. За словами чиновника, переговори про можливість надання ЗРК продовжуються, але залишаються питання, чи можна обійтися без них.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.

ВІЙНА З РФ США

 

НОВИНИ ВІЙНА В УКРАЇНІ

12.03.22 14:43 10333 51

Путін (17677) Макрон Емманюель (551) Шольц Олаф (134)

Макрон та Шольц проводять розмову з Путіним, - ЗМІ

Новини Цензор.НЕТ Війна в Україні

Макрон та Шольц проводять розмову з Путіним, - ЗМІ

Президент Франції Емманюель Макрон та канцлер ФРН Олаф Шольц у суботу проводять телефонну розмову з президентом РФ Володимиром Путіним.

Про це повідомляє телеканал BFMTV із посиланням на дані французької сторони, інформує Цензор.НЕТ.

Раніше цього тижня Макрон заявляв, що планує разом із Шольцем провести таку розмову із президентом РФ, щоб обговорити події в Україні.

 

НОВИНИВІЙНА В УКРАЇНІ

03.03.22 16:03 7692 12

арешт (914) Росія (29922) санкції (3172) Сечин (6) Франція (992) яхта (23)

Франція заарештувала 86-метрову яхту гендиректора "Роснафти" Сечина вартістю $120 млн

Новини Цензор.НЕТ Війна в Україні

Франція заарештувала 86-метрову яхту гендиректора

Французька влада заарештувала яхту, що належить генеральному директору російської державної нафтової компанії "Роснафта" Ігорю Сечину.

Про це з посиланням на заяву Міністерства фінансів Франції повідомляє CNN, наводячи також цитату у Твіттері міністра фінансів Франції Брюно Ле Мера: "Дякую французьким митникам, які забезпечують дотримання санкцій Європейського Союзу проти тих, хто близький до російського уряду", передає Цензор.НЕТ з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Яхта під назвою Amore Vero, що в перекладі з італійської означає "Справжнє кохання", прибула до середземноморського порту Ла-Сьйота 3 січня. Вона мала залишити порт 1 квітня. Оцінна вартість яхти – $120 млн.

Дивіться також на "Цензор.НЕТ": Німеччина конфіскувала шикарну яхту російського олігарха Усманова. ФОТО

Франція заарештувала 86-метрову яхту гендиректора Роснафти Сечина вартістю $120 млн 01

Йдеться про 86-метрову яхту Amore Vero (раніше – St.Princess Olga), яка була спущена на воду у 2013 році суднобудівною фірмою Oceanco. Її вартість, за оцінкою профільного сайту superyachtfan, становить $120 млн.

Яхта вміщує до 14 пасажирів, до послуг яких сім кают класу люкс, одна VIP-каюта та три двомісні каюти. Всередині є спортзал, зона спа та ліфт. На кормі розташований басейн, який, якщо потрібно, перетворюється у вертолітний майданчик. На верхній палубі пасажири можуть розслабитися в джакузі і полежати на м'яких білих диванах.

У 2016 році Центр дослідження корупції та організованої злочинності (OCCRP) встановив, що яхта належить Ігорю Сечину. У своєму розслідуванні журналісти наводили численні факти перебування колишньої дружини Ігоря Сечина, Ольги, на цій яхті. Хроніку своїх розваг вона вела в Instagram.

У 2017 році після розлучення Сечина з дружиною яхту перейменували в Amore Vero.

Ігор Сечин вважається однією з найвпливовіших постатей у Росії. Він працює пліч-о-пліч з Володимиром Путіним з початку 90-х років. Коли майбутній президент Росії у 1991 році очолив комітет із зовнішніх зв'язків мерії тоді ще Ленінграда, Сечин був призначений керівником його апарату. З того часу вони не розлучалися.

Раніше цього тижня Ле Мер оголосив, що Франція створила цільову групу для оцінки фінансових активів і предметів розкоші, що належать російським особам, на котрих поширюються санкції ЄС.

Дивіться також на "Цензор.НЕТ": Мегаяхта St. Princess Olga вартістю понад $100 млн для дружини голови "Роснафти" Ігоря Сечина. ФОТОрепортаж

ПОДІЛИТИСЯ: 

 Мені подобається 21

  1. До України стікаються іноземці і українці, які їдуть допомогти перемагати у війні проти росіян

До України стікаються іноземці і українці, які їдуть допомогти перемагати у війні проти росіян

Дата публікації

14:55, 12.03.22

Поділитись:

Facebook

Twitter

WhatsApp

Telegram

Viber

Скопіювати посилання

До України стікаються іноземці і українці, які їдуть допомогти перемагати у війні проти росіян

УНІАН

За час війни в Україну вже повернулося 150 тисяч українських заробітчан.

Дедалі більше іноземців їде до України, щоб стати до лав міжнародного легіону. Географія широка - Польща, Болгарія, Франція, Німеччина, Великобританія, США. І це далеко не весь перелік країн.

Про це йдеться в ТСН.

На пропуску Краківець з одного боку черга з жінок та дітей, з іншої  – переважно чоловіки. Двоє з Болгарії,  їдуть боронити Україну від росіян.  «У Сполучених Штатах Америки я був у школі офіцерів та стояв на військовому обліку, тому я маю досвід», - каже Борислав.

.«Я столяр, але займався стрільбою змалку. Тому, я сподіваюсь, ми зможемо допомогти», - каже Дмітр.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ

За Україну воюють представники 52 країн світу в складі Інтернаціонального легіону — Міноборони

За Україну воюють представники 52 країн світу в складі Інтернаціонального легіону — Міноборони

А ще 72 річний француз – чемпіон з мотокросу, подолав 2 тисячі кілометрів на своєму мотоциклі, аби приїхати до нас. Зліва на байку – прапор Франції, справа – України. Що робитиме тут ще не знає, але хоче хоч бути корисним, каже його колега з Польщі. «Я теж мотоцикліст і зустрів його тут сьогодні. У нього дуже красиве життя, але він все залишив і будь-чим їде підтримати Україну. Його приклад неймовірний і це те, що потрібно від усієї Європи – разом підтримати Україну», - каже чоловік.

Сам Кадафі везе нашим військовим допомогу. Він теж кинув роботу і хобі – волонтерить і не спить ночами. Показує багажник – увесь запакований спорядженням для українських військових. «Ми назбирали 5 тисяч євро за 24 години, за вчора. І все куплене за ці гроші у мене в машині. Думаю, якщо кожен робитиме такі речі, ми поборемо цих мерзотників і зупинемо Путіна», - каже чоловік.

Вертаються і українські заробітчани. «Я російськомовний, ніхто мене не притісняє, я їду в ЗСУ захищати від цих російських покидьків», - каже чоловік.

Олександр з Кривого Рогу, а Роман – з Києва, обидва далекобійники. «Цей прапорець пройшов зі мною на Луганщині, проїздив зі мною всю Європу і знову зі мною вертається додому, будемо наших москаликів давити, ці гості, яких ми ніколи не чекали», - розповідає Роман.

Роман воював 2014 року у 24 бригаді імені короля Данила. Нині його дружина з 9 -ічним сином у Києві, а старший - уже на війні.

«Моя дружина зараз на Закарпатті, вона мені казала, може їхати до Польщі, а я їй кажу, що ні, їдемо в Україну, обороняти будемо», - додає Олександр.

За час війни в Україну вже повернулося 150 тисяч українських заробітчан. А ще сотні іноземців, які хочуть в міжнародний легіон. З такою допомогою  – Україна однозначно переможе.

Автор

Ігор БережанськийІгор Бережанський

Дата публікації

14:55, 12.03.22

 

  1. "Руський мир" має такий вигляд: у Сєвєродонецьку від російських обстрілів постраждали брати-близнюки

"Руський мир" має такий вигляд: у Сєвєродонецьку від російських обстрілів постраждали брати-близнюки

Дата публікації

14:54, 12.03.22

Поділитись:

Facebook

Twitter

WhatsApp

Telegram

Viber

Скопіювати посилання

Ворог обстрілює місто з “Градів”.

У Сєвєродонецьку Луганської області від обстрілів армії Російської Федерації у суботу, 12 березня, постраждало двоє дітей. 

Про це повідомив голова Луганська обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

”Руський мир” виглядає так. Сєвєродончанка та двоє її дітей-близнюків постраждали внаслідок обстрілів. Дякувати Богу, живі”, - написав Гайдай.

За словами голови ОВА, Сєвєродонецьку лікарню сьогодні також обстріляли окупанти.

 

Держдеп: США готові зробити дипломатичні кроки, які Україні вважатиме корисними

https://rubryka.com/wp-content/uploads/2022/03/Derzhdep-SSHA-840x441-c-1.jpg

Фото: Getty Images

У Держдепартаменті США заявили після коментарів президента України Володимира Зеленського, що готові зробити дипломатичні кроки.

Про це йдеться у заяві Держдепу США.

Після коментарів президента України Володимира Зеленського про те, що Захід повинен активніше брати участь у переговорах про припинення війни, в Держдепартаменті США заявили, що готові зробити дипломатичні кроки, які Україна вважатиме корисними.

Раніше Байден доручив виділити ще $200 млн на військову допомогу Україні.

 

Зеленський: у війні з Росією загинули близько 1300 українських військових

English version here

https://rubryka.com/wp-content/uploads/2022/03/Zelenskyj1-1-840x441.jpeg

Фото: ОПУ

Президент Володимир Зеленський вперше назвав втрати Збройних сил України у війні з Росією.

За його словами, починаючи з 24 лютого, загинули орієнтовно 1300 українських військових.

"У нас загинуло близько 1300 військових", – сказав Зеленський.

Також він підкреслив, що у війні Росії проти України українській стороні потрібні протиракетні системи. І вона готова заплатити за їх поставки.

"Є кілька можливостей закрити небо. Є протиракетна оборона, яку можна надати Україні. Україна знайшла у всіх країнах світу, де це знаходиться, детально, до складів. Ми не просто просили допомоги, ми просили тих, у кого це є. Дайте нам, будь ласка. Потім ми розуміли, що людям складно просто дати. Ми готові це купити, ми готові взяти кредити, ми готові витягнути останні гроші з нашого бюджету та віддати одразу", – зазначив він.

Байден доручив виділити ще $200 млн на військову допомогу Україні

https://rubryka.com/wp-content/uploads/2022/02/bay-den-po-ukrai-ni-zayavyv-840x441.jpeg

Президент США Джо Байден доручив виділити ще 200 млн доларів на військову допомогу Україні. 

Про це йдеться на сайті Білого дому.

Сьогодні Байден підписав відповідний меморандум.

Згідно з документом, Байден делегував держсекретарю Ентоні Блінкену розпорядитися від скорочення оборонних статей Міністерства оборони США на суму до 200 млн доларів для надання допомоги Україні.

СПЕЦТЕМИРосійська загроза: що робитиАгресія РФ: актуальні новини

16:3712 БЕР 2022

Під Миколаїв загарбники завезли мобілізованих з ОРДЛО

https://rubryka.com/wp-content/uploads/2022/03/Kim-Mykolayiv-840x441-c-1.jpg

Для відволікання ворог підігнав до Миколаєва насильно мобілізованих на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей

Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у Telegram, пише Рубрика.

"Гонять вже не техніку, так щоб було зрозуміло, а женуть кунги (кузов-фургон-ред.) з людьми. З "ЛНР/ДНР" прості люди, їх взяли, посадили, змусили і притягнули сюди. Вони не те що не вояки.. вони кажуть: ми хочемо додому, ми тут пішки дійдемо, але загороджувальні загони заважають.

По суті, це рух для відволікання нашої уваги, але є ще обстріли".

Зі слів Кіма, ситуація у місті стабільна.

"Ворог продовжує практику – виїхав у поле, постріляв і назад сховався до населеного пункту, прикриваючись мирним населенням.

Українські ж військові не можуть відповідати, стріляючи по власних громадянах, тому обіцяють відповідати в інший спосіб", йдеться у повідомленні.

Окупанти також почали активно використовувати ботоферми, розганяти фейки.

Голова облдержадміністрації закликав не вірити фейкам.

Події

18:33 12.03.2022

НБУ звернувся до FinCEN із проханням розслідувати дії податкових резидентів РФ

1 хв читати

НБУ звернувся до FinCEN із проханням розслідувати дії податкових резидентів РФ

Національний банк України звернувся до в. о. директора Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) Гімамаулі Дас із проханням розпочати превентивні розслідування щодо податкових резидентів та підприємств, які підпорядковуються резидентам РФ у всьому світі, з метою запобігання поширенню міжнародного тероризму, повідомила пресслужба регулятора в суботу.

"Війна Росії проти України супроводжується жахливими терористичними актами проти мирних жителів нашої держави. (...) Наразі ми звертаємось до вас із проханням реалізувати превентивні заходи для запобігання збільшенню кількості жертв серед мирного населення", – наводить пресслужба слова заступника глави НБУ Сергія Ніколайчука.

Крім того, НБУ закликав FinCEN попередити банки та інші фінустанови, які обслуговують російський капітал, про санкції, що можуть бути застосовані до них як до учасників фінансування міжнародного тероризму.

Теги: #рф #нбу #fincen

 

Події

13:07 12.03.2022

В Україні формується відкрита база документальних кадрів війни проти України

1 хв читати

Міністерство культури та інформаційної політики пропонує українцям долучитись до формування відкритої бази документальних кадрів жорстокої війни Росії проти України.

"Правда – наш щит. Медіа – це наш інструмент. Інформація – наша зброя. Міністерство культури та інформаційної політики пропонує українцям долучитися до формування відкритої бази документальних кадрів жорстокої війни Росії проти України на сайті: https://dattalion.com/", - йдеться у повідомленні пресслужби міністерства.

У відомстві зазначають, що журналісти, репортери, фотожурналісти та інфлюенсери не завжди мають доступ до документальних кадрів війни.

"Але світ має знати правду про звірства російської федерації проти мирного населення України. Ділимося реальними необробленими фотографіями та відео з місця подій. Надавати матеріали можна анонімно. Вся інформація безкоштовна для журналістів", - йдеться у повідомленні.

Наразі на ресурсі DATTALION вже понад 1 тис. відео та фотографій.

Проєкт можна знайти за посиланнями: Website – https://dattalion.com/; Instagram - https://www.instagram.com/dattalion_/; Facebook - https://www.facebook.com/dattalioncom/; Twitter - https://twitter.com/dattalion; LinkedIn - https://www.linkedin.com/company/79455579.

Теги: #рф #війна #відео