Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


03.05.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Переломний момент у нашій військовій історії

10:09 08-09-2023


Редакционная строка

07.09.2023

                            В ІМ'Я ГОСПОДА І ДУХУ СВЯТОГО - НИНІ І ПРИСНО І У СТОЛІТТЯ СТОЛІТТЯ. Амінь.

                                                             Україна понад усе! СЛАВА ЗСУ!

                                                                      In the name of God.

Glory to people of United States of America for their support of Ukranian nation in their final battle of evil empire – Russian morder. Amen. GodsavestheKingofUK. Amen

 

   Один із переломних моментів у нашій військовій історії. Геніальна тактика Залужного довела свою життєвість та ефективність. Незабаром Токмак, Мелітополь будуть звільнені незабаром. Страшна інформаційна дезінформація з боку рашистського мордера розганяла песимізм у країнах Заходу, не гидуючи покупки журналістів із серйозних американських видань та СНН. Лікар дуже підступний, і ІПСО є головною складовою їхньої боротьби при тому, що вони нічого не можуть на фронті.

   Поразка на фронті призведе до ефекту ДОМІНО. Почнеться масова втеча та здавання в полон рашистів, що поки що носить епізодичні факти. Тому віра в нашу перемогу змусила Ентоні Блінкена приїхати до Києва вчора для переговорів. Не випадково він провів 4 години переговорів із Залужним та 2 години переговорів із Зеленським! Це важливо для розуміння та значущості підтримки США, адміністрації Байдена. Америка не може вкладати мільярди доларів у погані проекти. Вони й так засмучені поведінкою офісу президента, який взагалі не є конституційним органом, але зеленському це по барабану.

   Офіс президента зі своїм проросійським нутром (Єрмак та інші) є ганьбою нашого Народу, але ці тимчасові правителі зникнуть назавжди з нашої історії. Як можна було різьникова після усунення за моторошну крадіжку раптом направити послом до Великобританії. Це ганьба!!! Як можна було венедиктову за її моторошні фокуси спрямувати послом до Швейцарії!

Шалені розмови про наявність у рашистських орків стратегічної ядерної зброї – це очевидний БЛЕФ! Вони не витримували технічних умов експлуатації ракет. З часів СРСР все стало непридатним – це істина! Дешеві розлучення про Сармат, нібито новий варіант – не підтверджено успішними пусками. На вигляд це варіант СС-18 Сатана виробництва Ужмаша. Можна ще обговорювати варіанти тактичної зброї, проте наявність її у робочому стані не доведено. У раші все побудовано на блефі, що покриває неймовірну крадіжку в армії Росії.

Ми повністю окупуємо росію, як зробили свій час США з Японією на 80 років. Беззастережна капітуляція! В нас немає іншого шляху. Нам не потрібні польоти ракет до нас. Нам потрібно звільнити 3 мільйони наших громадян із полону, з яких 300 тис. дітей. Нам потрібні репарації на 2 трильйони грошей США. Нам не потрібен КАТЕГОРИЧНИЙ розвал Росії. Ми не дозволимо Китаю залізти на наші землі – землі, населені українцями та їхніми предками. Приклади

У 1917 році 5 МІЛЬЙОНІВ УКРАЇНЦІВ, які проживають в районі Далекого Сходу – Владиволосток, Хабаровськ організували Українську республіку – ЗЕЛЕНЬ КЛИН. Українська мова, преса були нормою спілкування. Алтайський край безліч українців. Оренбурзька область Уралда – густе проживання українців. Тепер українські прізвища у переважній кількості на території раші – Бондаренко, Шевченко, Потапенко. Сидоренко, Кравчук, Томенко та інші.

Це століттями наші кровники мешкали на території Росії, тому це українська земля, яка тимчасово перебувала під гнітом рашистських орків. Зараз ЗВІЛЬНЕННЯ від гебістського ярма, яке довело населення до духовного зубожіння та аморальності мілітаристського чаду. Це – шлях знищення.

Наш шлях це шлях близький на прикладі шляху Південної Кореї. Років на 20 нам потрібний Пак ЧЖОН Хі – тільки Залужному ми можемо довірити наше майбутнє! Ми потрібні США та Великій Британії (Нашим абсолютним партнерам) – як бойовий загін боротьби з Іраном, Китаєм, Талібаном. Путін розклав Європу, особливо Німеччину, яка стала його слухняним клоуном – Меркль із її трубопроводами та повну енергетичну залежність від Росії. Угорщина - згубить раші. Берлусконі, куплений у заглеб агентурою ГБ, ГРУ раші. Марі Ле Пен, а раніше Моріз Торез ось агенти гб. Ще з 20-х років Троцький, Зінов'єв, Каменєв, Бухарін почали щільно впроваджувати агентуру в Європі. Ідея путіна посварити Європу зі штатами серйозно просунулась.

   Добре, що Великобританія вийшла з ЄС! Ми не можемо входити до НАТО протягом найближчих років і нехай нас вибачать лідери країн за біснувату нахабну вимогу зеленського та його офісу про негайний вступ до НАТО. Дуже цікава пропозиція Бориса Джонсона про створення військово-політичного блоку в Європі - Великобританія, Україна, Польща, країна Балтії.

.

                                              Віримо у швидке відродження Великої Скіфії-України!

                                                                    Україна понад усе!

 

 Шеф-редактор Михайло Гавриїлович Рафаїлович

Шеф-редактор Михаил Гавриилович Рафаилович

Chief editor Mikhailo Gavriilovich Rafailovich

 

Вічне місто Київ, Велика Скіфія – Сарматія -Україна 07 вересня 7530 року від створення світу або 2023 року від хрістової ери

 

            В ІМ'Я ГОСПОДА І ДУХУ СВЯТОГО - НИНІ І ПРИСНО І У СТОЛІТТЯ СТОЛІТТЯ. Амінь.