Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


03.05.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Сьогодні до Києва приїхав Великий друг Українського Народу Борис Джонсон.

13:25 09-09-2023


Редакционная строка

                                                            В ІМ'Я ГОСПОДА І ДУХУ СВЯТОГО - НИНІ І ПРИСНО І У СТОЛІТТЯ СТОЛІТТЯ. Амінь.

                                                                                                  Україна понад усе! СЛАВА ЗСУ!

                                                                                                               In the name of God.

Glory to people of the United States of America for their support of Ukranian nation in our final battle of evil empire – russian morder. Amen. God saves the King of the United Kingdom. Amen

   Сьогодні до Києва приїхав Великий друг Українського Народу Борис Джонсон. З іменем цієї людини пов'язані Нові Горизонти розвитку Великої Скіфії-Сарматії-України. Його креативний розум, глибока інтуїція, особиста мужність створює абсолютно ідеальну картину спільного розвитку американо-англійського світу з розвитком нашої Держави. Шкода, що його вороги бридко припинили його становлення. Це майбутній генерал-губернатор Росії за нашою участю. Борис Джонсон чудово сформулював, як і його кумир Уїнстон Черчіль, нову ефективну вісь розвитку Європи – Великобританія+Україна+Польща+Литва+Латвія+Естонія. Сюди також слід включити – Словаччину + Чехію. Ми не можемо поки довіряти Німеччині-Франції-Італії-Угорщини-Греції-Кіпру-Сербії, які жорстко поки що знаходяться під рашистським гебешним впливом.

    На нас чекають десятиліття, щоб повністю усунути всі щупальця гебешного спрута. Ворог має бути знищений у його лігві і те, що не допускається думка про війну на території раші, це злочинна концепція. Ворог буде знищений у його лігві – беззастережна капітуляція, яку приймуть разом з нами США та Великобританія – 2 сили, які завжди принципово підтримували нас у нашій боротьбі. Погані міркування, що 140 млн населення у раші, 2 армія світу, ядерна зброя. Просто тупе населення ні про що не каже їх чисельність, армія недієздатна за жуківськими лекалами зроблена без поваги до воїнів. Ну а ядерна зброя за визначенням не буде застосована. Проти цього всі країни світу, у тому числі й маоїстський Китай, який підписав з нашою угодою в період януковича, що Китай гарантує незастосування рашей ядерної зброї проти нас. Кісінджер був неправий, направивши контакти з Ден Сяо Піном у русло розвитку. Не можна це було робити, як свого часу Хрущов передав Мао дуже багато цінної технології, включаючи ядерну зброю.

   Завжди треба пам'ятати про синергізм радянського гебешного комунізму та агресивного маоїзму. Їхня бандитська ідеологія з 1922 року (освіти СРСР) спрямована на поневолення всього світу. Події 2014 – 2022 років це лише продовження сталінської операції НАРОДУ, початок якої позначено як 6 липня 1941 року з розгортанням 9 мільйонів угруповань (1 мільйон лише парашутистів) на кордоні зіткнення з Німеччиною.

   Адольф Гітлер лише був змушений запобіжним ударом не допустити атакуючого розгортання військ СРСР. Посол Шуленбург був у Кремлі 23 30 21 червня 1941 року і передав Молотову ноту про початок війни. Жодного раптового нападу не було. Також мерзенна агітка ГБ не розповідає про ганебну поразку червоної армії в танковій битві 24-25 червня 1941 року по лінії Рівно-Здолбунів. Близько 1500 танків було втрачено біля червоної армії та близько 70 танків у Німеччини. Правління ГБ – це суцільна брехня, експлуатація населення. І зараз правлячий режим ГБ (ФСБ) у раші нічим не відрізняється від колишніх сталінських часів терору, про що відкрито декларують вони зараз, починаючи від путлера, і включаючи інші агресивних ораторів у стилі мразі жириновського.

   Світова спільнота має чітко зрозуміти, що закінчення нашої війни та союзників проти раши може бути наша окупація всієї території раши!

  Абсолютно ганебно відправлення різьникова послом до Лондона. За такі речі розстрілюють, що він учинив 4 місяці міністром до вторгнення, відмовившись від 50 млрд гривень додаткового фінансування для армії в січні 2022 року!!! А його злочинні накази про зняття додаткових військ на півночі, розмінування на півдні, що з'явилося, зрештою, нам довелося заплатити смертями наших воїнів на фронтах. Його вміння вільно говорити англійською, обвалювати співрозмовника не є хоч частково виправданням його жахливої провини. Ми приберемо цього монстра. 

.

                                                                                 Віримо у швидке відродження Великої Скіфії-України!

                                                                                                            Україна понад усе!

 

 

Шеф-редактор Михайло Гавриїлович Рафаїлович

Шеф-редактор Михаил Гавриилович Рафаилович

Chief-editor Mikhailo Gavriilovich Rafailovich