Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


03.05.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины

Генеральна асамблея ООН та польска проблема (1частина)

14:33 25-09-2023


Редакционная строка

В ІМ'Я ГОСПОДА НАШОГО, УТВОРИВШОГО ЗЕМЛЮ ТА НЕБРО, І ДУХУ СВЯТОГО - НИНІ І ПРИСНО І У СТОЛІТТЯ СТОЛІТТЯ. Амінь. 

                                       Україна понад усе! СЛАВА ЗСУ! 

                                     In the name of God. 

Glory to people of the United States of America for their support of Ukranian nation in our final battle of evil empire – russian morder. Amen. God saves the King of the United Kingdom. Amen 

 Міністр закордонних справ Австрії 23 вересня 2023 року заявив, що потрібно добряче віднестись до Росії, аморально забувши ким собою зараз є рашистський мордор – прямою загрозою його країні. Ось приклад того, як за довгі десятиліття кропітливої роботи КДБ-ГРУ ссср і раші змогли створити свою міцну резидентуру у найвищих колах Європи та інших країнах Світу . Аналогічну заяву зробив його колега з Німеччини, заявивши, що не слід позбавляти вирішення права вето раши у раді безпеки ООН. Європейські захисники диявола! А нам пропонують до ЄС до них іти. 

   Виступ Зеленського в ООН просто проросійський. Зробити закиди близьким сусідам, які дали притулок твоїм людям, допомогли тобі у боротьбі з рашистським мордором навіть і подавати на них до суду за те, що не дозволяють торгувати зерном у цих країнах. Не можна таке робити. Ти ганьбиш нашу країну. Краще худий мир з сусідами ніж конфронтація. Сварка із сусідами – це на руку мордеру. Повернути напрацьовані теплі зв'язки буде дуже складно, особливо з Польщею. Ми сильно залежимо від неї зараз та ще 1 мільйон наших громадян, які тимчасово проживають там. Ти падло підставляешь наших людей. Як ляхи будуть теперь до них відноситись. 

 А відсутність дозволу полякам для ексгумації своїх людей, які загинули під час Волинської трагедії. Це очевидний жест Доброї волі, але відхилити простягну руку друзів – це клінічне божевілля, а найпростіше – Державна зрада з проросійським ухилом. Не можна не розуміти очевидні речі. Безумство Зеленського. Відсутність підготовки до державної роботи. 

   Олена Делона нещодавно запитали – чи може бути людина президентом у 40 років. Він категорично сказав-НІКОЛИ. Зеленський - задумайтеся - Оман, смажте шашлички напередодні війни, розмінування південних територій, призначення злочинця Резнікова послом до Лондона, раб Ермака, знищення оборонної промисловості та інше. Прислухайтеся до колеги з вашого цеху Делону. Рейган мав відмінну американську економічну освіту та досвід губернатора Каліфорнії, а потім став блискучим президентом. 

Вас розігрують у темну Зеленський, а те що трапилося в Омані – ваше зомбування фахівцями ГБ до 5 рівня, коли ви не сприймаєте Єрмака як негатив. Ці методики відомі. Ви лялька вуду у руках КДБ-мафії. Але український народ – це вам не іграшка і не єрмаку.