Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


27.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины
Киев сейчас и в будущем. Локации, которые полностью изменят свой вид 02.12.2021 (youtube "НВ")

Читать далее >>


Рівень національної безпеки знизився до межі зникнення держави, - Ігор Смешко 16.10.2020 (Youtube "UKRLIFE.TV")

Кандидат в мери Києва від партії "Сила та честь", екс-голова Служби безпеки України, генерал-полковник, доктор технічних наук Ігор Смешко в своєму інтерв'ю каналу Ukrlife.TV розповів про ідеологію консерватизму, лібералізму, проблеми Києва та України в цілому, а також означив принципи, за якими можна вирішити нагальні питання державного будівництва в Україні.

Читать далее >>


Громадянин Росії балотується в мери Києва (Youtube " Ярослав Бондаренко")

Громадянин росії балотується в мери Києва, і якщо взяти до уваги методи, кількість засобів та кошт, які витрачаються росією на захоплення столиці України - то такі шанси на жаль є. Як і завжди, все буде залежати від самих Киян, чи вистачить в декого розуму не взяти "пару кіло гречки" та не "злити" столицю ворогу. Отже, Державна міграційна служба України за наказом "згори" засекретила дані про російське громадянство кандидата в мери столиці України. Чому? - дивіться у розслідуванні, а зв`язок президента Володимира Зеленського та російської агентури ще більше підтверджується, і це вже не аналізи у клініці "Євролаб" Андрія Пальчевського з серверами на росії, підконтрольними ФСБ...

Читать далее >>


Як коронавірус змінив роботу медиків швидкої допомоги 22.03.2020 (" DW Ukrainian")

Кілька сотень викликів щодня від людей, які підозрюють у себе коронавірус. Роботи у бригад київської швидкої допомоги з кожним днем стає дедалі більше. DW провела один день з бригадою спеціалізованої швидкої.

Читать далее >>


"Хороший" Джулиани и метро на Троещину. Интервью Виталия Кличко 15.11.2019 ("Радіо НВ")

В "Печерських пагорбах" с Валерием Калнышем мэр Киева Виталий Кличко рассказывает об открытом против него уголовном деле, метро на Троещину и Виноградарь, адвоката Трампа Рудольфа Джулиани и прочее.

Читать далее >>


Чем обернётся рынок земли Украине: супермаркетом или базаром с вооружёнными братками? - Подлуцкий 27.04.17 ("UKRLIFE")

Антон Подлуцкий, соучредитель информационного портала КиевВласть, в эфире Ukrlife.TV рассказал о проблемах современного Киева, а также о тех проблемах, которые могут возникнуть из-за создания свободного рынка сельскохозяйственной земли в Украине. Эксперт отметил опыт создания рынка земли во многих странах Южной Америки. Так, например, в Аргентине был голод из-за недобросовестного пользования землёй частными собственниками.

Читать далее >>


Кияни активно здають кров для поранених воїнів ЗС України 03.02.2017

До Центру крові Збройних Сил України, який знаходиться в Центральному військовому шпиталі, масово приходять люди, щоб здати кров для поранених.

Читать далее >>