Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


19.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины
Колишній глава розвідки фактично вказав на Зеленського | ПолітПросвіта 11.05.2023 (Дмитро Чекалкин)

Читать далее >>


БАНКОВАЯ ЗАТРЯСЛАСЬ ОТ СТРАХА! СОКОЛОВА раскрыла ВСЮ ПРАВДУ по делу Червинского 26.04.2023 ( Телеканал Прямий)

Читать далее >>


Пентагон подготовил акт о капитуляции РФ / ЦРУ в борьбе с коррупцией в Киеве // №464 - Юрий Швец 13.04.2023 (Юрий Швец -- официальный канал)

Читать далее >>


Зеленько назвал имя РОССИЯНИНА, спасшего ЭКС-ГЛАВУ СБУ БАКАНОВА: странное стечение обстоятельств (Прямий канал)

Читать далее >>


Опубликованы факты гос.измены Зеленского. Ему светит тюрьма! 09.04.2023 ( Гео Лерос)

Читать далее >>


Прослушка Медведчука 2: хто допоміг куму Путіна отримати трубу///НГ№351 24.05.2021 (youtube " BIHUS info")

Ми продовжили досліджувати "прослушку Медведчука" і натрапили на трубу. Ту саму, через яку РНБО наклали санкції на Медведчука. В своїх розмовах кум путіна не лише обговорював план "як не дати Україні націоналізувати трубу", а і розповідав, як дехто "головний" допоможе вирішити всі питання в судах. Як суд віддав стратегічний об'єкт росіянам і що вони отримали, коли передали трубу оточенню Медведчука за згодою "нашого головного"? Дивіться в другій частині розслідування редакції Bihus.Info.

Читать далее >>


Прослушка Медведчука: стосунки з Порошенком, Путіним і бойовиками (частина 1)///НГ№350 17.05.2021 (youtube "BIHUS info")

У 2014-му проросійський політик і кум ворога Медведчук, здавалося б, не мав жодних шансів на політичній арені. От тільки в реальності вже з перших днів президентства Порошенка Віктор Медведчук отримав вплив на українську владу. Ми отримали записи телефонних розмов Медведчука за 4 роки, які свідчать – він транслював проросійські меседжи у вуха керівництва країни. Як кум ворога отримав ключову роль в питаннях національної безпеки – дивіться у першій частині розслідування редакції Bihus.Info.

Читать далее >>


ЦЕ ЗРАДА: Бутусов про роль Офісу президента у справі "вагнерівців" 08.03.2021 (youtube "Телеканал Прямий")

В ефірі “Прямого” головиний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов прокоментував інформацію ЗМІ про прохання заступника голови ОПУ Романа Машовця та очільника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирила Буданова до представника служби розвідки Великої Британії Лі Лоуренса завадити виходу розслідування Bellingcat про зрив операції по захопленню “вагнерівців”.

Читать далее >>


Контррозвідка СБУ припинила діяльність агентурної мережі ФСБ, до якої входили колишні військові 05.02.2021 (youtube "Служба безпеки України")

Контррозвідники Служби безпеки України викрили та припинили діяльність агентурної мережі ФСБ РФ, яка діяла на території Київської, Одеської, Миколаївської, Житомирської та Чернігівської областей. До її складу входили колишні спецпризначенці військової розвідки.

Читать далее >>


Пионтковский: Через Ермака Кремль хочет присоединить Украину к ОРДЛО. Навальный: ЦРУ против ФСБ (Youtube " Apostrophe TV")

Антиукраинская шахматная доска: кто и как давно вербует украинских чиновников и силовиков? Чьи интересы отстаивают люди, призванные укреплять национальную безопасность Украины? Андрей Пионтковский - российский публицист и политический деятель раскроет некоторые тайны на Апостроф ТВ "Все по беспределу Лайт" с Роксаной Руно.

Читать далее >>


Громадянин Росії балотується в мери Києва (Youtube " Ярослав Бондаренко")

Громадянин росії балотується в мери Києва, і якщо взяти до уваги методи, кількість засобів та кошт, які витрачаються росією на захоплення столиці України - то такі шанси на жаль є. Як і завжди, все буде залежати від самих Киян, чи вистачить в декого розуму не взяти "пару кіло гречки" та не "злити" столицю ворогу. Отже, Державна міграційна служба України за наказом "згори" засекретила дані про російське громадянство кандидата в мери столиці України. Чому? - дивіться у розслідуванні, а зв`язок президента Володимира Зеленського та російської агентури ще більше підтверджується, і це вже не аналізи у клініці "Євролаб" Андрія Пальчевського з серверами на росії, підконтрольними ФСБ...

Читать далее >>


Загроза російського реваншу в Україні і роль у цьому телеканалів Медведчука - Микола Маломужекс-керівник Служби зовнішньої розвідки 12.05.2020 (Youtube "Espreso.TV")

Загроза російського реваншу в Україні і роль у цьому телеканалів Медведчука; для чого Дмитро Гордон витягнув у інформпростір Наталію Поклонську та роль Саакашвілі у команді Зеленського. У Вердикті Сергія Руденка Генерал армії Микола Маломуж, екс-керівник Служби зовнішньої розвідки

Читать далее >>


Ликвидация Авакова: Гордон заявил о планируемом убийстве Авакова генералом Шайтановым 15.04.2020 (Youtube "Дмитрий Гордон")

Читать далее >>


Ефремов признался, что спонсирует сепаратистов (видео) ("Сегодня")

Вечером 30.07.16 на центральном телеканале республики ГТРК ЛНР вышло интервью с задержанным в Киеве в этот же день Александром Ефремовым. Интересно то, что на метровых частотах и в кабельных сетях это видео зрители могли смотреть в Луганске и остальных оккупированных регионах, а в Интернет этот ролик появился лишь не на долго, но спустя полчаса был удален автором: https://www.youtube.com/user/GTRKLNR

Читать далее >>


"Совпадение? - Не думаю": У Полтаві храм УПЦ МП прикрасив Петро І, який топче конем жовто-блакитний прапор (фото, відео) ("Патріоти України")

"Совпадение? - Не думаю": У Полтаві храм УПЦ МП прикрасив Петро І, який топче конем жовто-блакитний прапор (фото, відео)

Читать далее >>


Мешканка Дзержинська кається, що здавала терористам українських патріотів (Відео) ("gazeta.ua")

Читать далее >>


Радиоаматор "сливал" боевикам маршруты военной техники и дислокацию ВСУ. (видео) ("Украинская правда")

Читать далее >>


На Харьковщине диверсанты планировали взорвать поезд с техникой ВСУ. Фото.Видео. ("Укринформ")

Читать далее >>