Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


26.04.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины
ЛУЦЕНКО: Існував план здачі Сходу і Криму. Що погодили Єрмак і Козак перед війною, Оманський вояж 25.02.2024 ("Телеканал Прямий" https://www.youtube.com/watch?v=mC_741-sCfE)

Читать далее >>


"ГЕНЕРАЛИ" Наумови, Єрмаки та СБУ: хто та як здає Україну? Олександр Новохатський 20.02.2024 ("Садок вишневий" https://www.youtube.com/watch?v=Hj_RFuSqBos&t=1s)

Колишній генерал Служби безпеки Андрій Наумов вважає заступників голови Офісу президента Олега Татарова та Андрія Смирнова "кінцевими бенефіціарами дискредитаційної кампанії" щодо нього. Смирнов заперечив звинувачення. Про це й не тільки - у новому випуску програми «Садок Вишневий» з @Novohatsky_channel і @YAKYMENKO !

Читать далее >>


Войска из-под Ельни могут готовиться к переброске в Беларусь, - Олег Жданов 19.11.2021 (youtube " UKRLIFE.TV")

Олег Жданов, военный эксперт, полковник запаса, сотрудник главного оперативного управления Генштаба с 2003 по 2006 год, в своём интервью Ukrlife.TV обсудил формирование российских дивизий на западных границых, их комплектацию и предполагаемое назначение, а также поделился своими мыслями о геополитическом противостоянии России и Запада.

Читать далее >>


Зеленський призначає у владу людей, які наполягали залишити Чорноморський флот РФ у Криму |СХЕМИ 312 04.11.2021 ( youtube "Радіо Свобода" )

Лобісти «Харківських угод» у владі Зеленського? Хіба це можливо, враховуючи, що РНБО, яке очолює президент, докоряє у здачі національних інтересів причетним до підготовки та ратифікації цих угод? А СБУ заявляє, що ці угоди могли призвести до збільшення російських військових у Криму і подальшої анексії півострова?

Читать далее >>


Авторитаризм влади, про галопуючу корупцію, енергетичний колапс, кадрову політику та втому Заходу 13.10.2021(youtube " Ihor Smeshko")

Відверта розмова. Голова Політичної партії «Сила і Честь», ексголова СБУ, ексначальник Головного управління розвідки Міноборони України, ексзаступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України, доктор технічних наук, професор, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, Надзвичайний і Повноважний Посол України, генерал - полковник Ігор Смешко на "ХАРД З ВЛАЩЕНКО" 12 вересня 2021 року. Телеведуча Наташа Влащенко.

Читать далее >>


«ОФШОР 95»: ТАЄМНИЦІ БІЗНЕСУ ПРЕЗИДЕНТА ЗЕЛЕНСЬКОГО 03.10.2021 (youtube " slidstvo info")

Справжню історію президента Зеленського і таємниці його офшорного бізнесу дивіться у фільмі-розслідуванні Олени Логінової і Якова Любчича «ОФШОР 95».

Читать далее >>


Обстріляний Шефір, Слуги проти Разумкова, "Джеймс Бонд" Єрмак | Гео Лерос | Є СЕНС 26.09.2021 ( youtube "5 канал")

Про історію зі злитим "відео Лероса" і дивовижну оперативність ДБР. Про Зеленського, якого тепер бісить звернення "Володимире". Про владу, яка борсається у справі вагнерівців попри всі вміння працювати з інформаційними технологіями. І про Єрмака, який вважає, що його життя набагато крутіше, ніж у Джеймса Бонда — у новому Є СЕНС розповідає Гео Лерос, народний депутат, який встиг побувати у зеленому таборі, розчаруватися у справжніх прагненнях Банкової і стати одним із найбільших критиків влади у парламенті.

Читать далее >>


Все три версии не выдерживают критики.. Бурба уедет из Украины.. Разумков дал заднюю.. - Чорновил 22.09.2021 (youtube "ANNEKSIYA NET")

Читать далее >>


Хто зливає Зеленського Росії? | Юрій Бутусов 17.08.2021(youtube " Espreso.TV")

то зливає Зеленського Росії? У Вердикті з @Сергій Руденко - головний редактор сайту Цензор.нет Юрій Бутусов.

Читать далее >>


Арестович: Ветераны. ТКГ. Культурные войны. 05.08.2021 (youtube телеканал "Наш")

Читать далее >>


Осенью нас ждет война всех против всех, причём на всех фронтах, - Харебин 20.07.2021 (уoutube " UKRLIFE.TV")

Политический консультант Александр Харебин в своём интервью каналу UKRLIFE.TV подробно обсудил внешнеполитическое положение Украины, её внутренние проблемы и перспективы серьёзного кризиса осенью 2021 года.

Читать далее >>


Інтерв`ю з секретарем РНБО Даніловим: санкції проти Порошенка, арешт Коломойського та наступ Росії 06.07.2021 (youtube " 24 Канал")

Рада національної безпеки й оборони України останнім часом працює у посиленому режимі й запроваджує санкції проти бізнесменів, політиків, іноземців, контрабандистів та "злодіїв у законі". Секретар РНБО Олексій Данілов розповів про наслідки тих рішень, які ухвалили у відомстві.

Читать далее >>


Президент Володимир Зеленський у "VIP з Наталією Мосейчук" 24.06.2021 (youtube " ТСН" канал 1+1)

Він не з системи — зайшов у неї, маючи безпрецедентну підтримку, і оголосив, що буде з нею боротися. А ще закінчить війну, покінчить з олігархами і "епохою бідності". Дивіться відверте інтерв'ю із шостим президентом Володимиром Зеленським у "VIP з Наталією Мосейчук".

Читать далее >>


Смешко про перехоплення літаку Ryanair, авторитаризм Лукашенка, загрози для України та ботоферми 26.05.2021(youyube " Ihor Smeshko")

Голова Політичної партії «Сила і Честь», ексголова СБУ, ексначальник Головного управління розвідки Міноборони України, ексзаступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Ігор Смешко в програмі "ХАРД з Влащенко", 26 травня 2021 року:

Читать далее >>


Російський "кріт" в РНБО? Чому зриваються наші спецоперації? 25.07.2021 (youtube " Радио НВ")

Це не єдина секретна операція, яка зірвалася в останній час: Юрій Бутусов розповідає мінімум про сім подібних випадків, що підводить до питання - хто винен? Чи йдеться про збіг, системні проблеми в організації, а може - російський "кріт"? Також про причини відставки з поста радника міністра оборони, стан оборонного замовлення і координацію дій навколо оборонної сфери.

Читать далее >>


Портников врізав по "проєкту Зеленський 2.0" | СУБОТНІЙ ПОЛІТКЛУБ ВІТАЛІЯ ПОРТНИКОВА - 23.05.2021 (youtube " 5 канал")

Пресконференція "Зеленський 2.0", Північний потік - 2, Зеленський і Байден. Про це та інше - Суботній політклуб і Віталій Портников.

Читать далее >>


"Слуги"" бояться Bellingcat | ТСК по "вагренерівцях» заблоковоно | Віталій Портников 19.05.2021 (youtube " Виталий Портников")

Більшість у Верховній Раді відмовилася підтримати створення ТСК по справі «вагнерівців». Але це страусина політика

Читать далее >>


Зе просто шокував. Блінкен виставив тріаду: Нафтогаз, Єрмак, Росія | Студія Захід 08.05.2021(youtube.com "Espreso.TV")

В ефірі телеканалу Еспресо Роман Безсмертний - політик, дипломат: Зе просто шокував. Блінкен виставив тріаду: Нафтогаз, Єрмак, Росія.

Читать далее >>


Вагнеровцы. История грандиозного предательства Украины 15.03.2021 (youtube "Дмитрий Гордон")

Дмитрий Гордон и Юрий Бутусов обсуждают подробности "вагнергейта"

Читать далее >>


Безсмертний назвав прізвища винних у зриві операції затримання "вагнерівців" 11.03.2021 (youtube "5 канал")

Роман Безсмертний зробив сенсаційну заяву: у зриві затримання вагнерівців слід звинувачувати очільника ОП України та першу особу держави. А також міністра закордонних справ Білорусі. Про це дипломат, постійний представник президента у Верховній Раді (1997-2007) заявив в етері програми "Прямим текстом".

Читать далее >>


Дмитро Штанько про шахраїв Єрмаків і залежність Зеленського | DROZDOV 30.12.2020 (youtube "DROZDOV")

Читать далее >>


Россию накрывает цунами. В Кремле паника | Студия Запад 12.12.2020 (Youtube "Espreso.TV")

В эфире телеканала Эспресо Рамис Юнус - эксперт по вопросам международной политики, экс-глава аппарата правительства Азербайджана (Вашингтон): Россию накрывает цунами. В Кремле паника.

Читать далее >>


Зеленский играет с огнём: Рада и КСУ: кто виноват и что делать? Кармазин 02.11.2020 (Yuotube" Politeka Online")

В студії Politeka Online Юрій Кармазін, політичний діяч, суддя, Народний депутат України декількох скликань, голова Партії захисників Вітчизни

Читать далее >>


Мета ОПЗЖ – лишити Україну сам на сам з Росією, – Шабунін, 69 (Youtube " 24 Канал"

Про реформи, які скасовує Конституційний суд України – у програмі "69" з Артемом Овдієнком та Дарією Кудімовою розповів голова правління "Центру протидії корупції" Віталій Шабунін.

Читать далее >>


Клановая война в разгаре и толкает Украину в пропасть | Студия Запад 08.08.20 (Youtube " Espreso.TV")

В эфире телеканала Эспресо Алексей Арестович - политический и военный обозреватель: клановая война в разгаре и толкает Украину в пропасть.

Читать далее >>


Кто такой Ермак? Разговор Путина и Порошенко | Портников отвечает зрителям 09/07/2020 (Youtube " Espreso.TV")

Кто такой Андрей Ермак и почему он занимается международными вопросами? Почему разговор Порошенко и Путина приобрел такой ажиотаж? Почему Владимир Зеленский стал президентом? Как отличить ложь от правды и не поддаться пропаганде? Виталий Портников отвечает на вопросы зрителей ток-шоу Политклуб на телеканале Эспресо.

Читать далее >>


Ігор Смешко про компромати на політиків і пропозиції від олігархів | DROZDOV 01.07.2020 (Youtube " DROZDOV")

Читать далее >>


Секретар РНБО Данілов про війну на Донбасі, коронавірус та конфлікт з Укроборонпромом 05.07.2020 (Youtube " Українська правда")

Секретар РНБО Олексій Данілов розповів в інтерв'ю Українській правді про війну на Донбасі, питання мови та конфлікт з Укроборонпромом

Читать далее >>


"План Б" для Зеленського та куди зник Вакарчук: інтерв`ю з Рахманіним, Є питання 29.05.2020 (Youtube "24 Канал")

Про те, чим "Слуга народу" відрізняється від "Голосу", про рейтинг партії та куди зник Вакарчук – у програмі "Перехресний допит" на 24 каналі розповів лідер фракції в парламенті Сергій Рахманін.

Читать далее >>


Прес-конференція Президента України щодо підсумків першого року перебування на посаді. 20.05.2020 (Youtube Офіс Президента України)

Читать далее >>


Олексій Гончарук про відставку, зарплати міністрів, помилки Зеленського, корупцію і уряд Шмигаля 01.05.2020 (Youtube "Радіо Свобода")

Сьогодні експрем’єр Гончарук різкіший в оцінках, говорить про помилки президента, повернення корупції в уряд, нереформовану правоохоронну систему. Чим завершились звинувачення його уряду щодо експорту масок? Що і чому було не так із зарплатами міністрів? Чому був провалений бюджет минулого півріччя? Про справу «Приватбанку», програму МВФ і багато іншого – у великому інтерв’ю Олексія Гончарука для Радіо Свобода.

Читать далее >>


Зеленский поверил Саакашвили: Путин в ловушке карантина - Белковский: коронавирус, Россия 24.04.2020 (Youtube " Politeka Online")

Станислав Белковский, , политолог, журналист на канале #политека_онлайн: Зеленский поверил Саакашвили, Путин в ловушке карантина

Читать далее >>


Экс-министр финансов Уманский. Украденные миллиарды, контрабанда, VIP-коррупция. 27.04.2020 (Youtube "Дмитрий Гордон"

Интервью Дмитрия Гордона с бывшим министром финансов Украины Игорем Уманским в программе "ГОРДОН".

Читать далее >>


Генерал СБУ Трепак. Избиение Грицаком Шокина, Гандзюк, агентура, Баканов, Порошенко. "ГОРДОН" 05.04.2020 (YouTube "Дмитрий Гордон")

Интервью Дмитрия Гордона с бывшим заместителем генерального прокурора Украины Виктором Трепаком в программе "ГОРДОН"

Читать далее >>


Плівки Єрмака: хто найняв брата глави офісу Зеленського нищити успішний інвестпроект 01.04.2020 (YouTube "BIHUS info")

Скільки коштує розвалити інвестпроект на мільйони? Кого і на які посади брат глави Офісу Президента "пропускав через себе"? Нардеп Гео Лєрос опублікував шматки відео, де брат глави ОП Денис Єрмак проводить «співбесіди» з кандидатами, і передав 30 годин записів команді Bihus.Info.

Читать далее >>


Крупный капитал договорился и продал Украину, - Вакаров 31.03.20 ("UKRLIFE.TV")

Политический эксперт Василий Вакаров на UKRLIFE.TV: о коронавирусном карантине, рынке земли, а также о реалиях украино-российских отношений.

Читать далее >>


Зеленский в Омане договаривался с Кремлем, - Бессмертный 19.02.2020 ("Еспресо TV")

Роман Бессмертный поделился своим видением политики Зеленского и влияния России на окружение президента.

Читать далее >>


Гральний бізнес віддають людині ``від Офісу Зеленського`` /// Наші Гроші №310 (2020.02.10) (" BIHUS info")

Азартний ринок з оборотом десь мільярд доларів на рік тепер буде контролювати новий держорган. Його керівника вже “обрали” в Офісі президента, хоча цей орган взагалі-то буде підконтрольний Кабміну. Ним виявився негласний перемовник від ОП, громадянин Латвії з тривалою роботою на російсько-українську бізнес-групу - Борис Баум

Читать далее >>


Арсен Аваков. "В гостях у Дмитрия Гордона" 20.03.2019 (Youtube "В гостях у Гордона")

Интервью Дмитрия Гордона с министром внутренних дел Украины Арсеном Аваковым

Читать далее >>


Правоохранители за взятки "хоронили" уголовные дела о коррупции в "Укроборонпроме" - Bihus.Info. Видео ("Зеркало недели")

Читать далее >>


Правоохранители за взятки "хоронили" уголовные дела о коррупции в "Укроборонпроме" - Bihus.Info. Видео ("Зеркало недели")

Читать далее >>


Народ проти. Війна силовиків: Чи зачистить влада непокірних? 24.11.2017 (телеканал "ZIK")

Правоохоронні органи, які покликані боротися зі злочинами у владі – НАБУ, НАЗК, САП, ГПУ - сьогодні зав'язли в особистих чварах. Вони фактично саботують антикорупційну реформу й поглиблюють зневіру в суспільстві. – Якому правоохоронному органу віддали право досудового розслідування? – Хто насправді стоїть за головою новоствореного ДБР? – Що спричинило тотальну війну проти НАБУ? – Кому вигідна дестабілізація правоохоронної структури? Наші гості: ? Борислав Береза Марина Ставнійчук Ігор Мосійчук Олексій Шевчук Олег Єльцов Максим Цуцкірідзе Лариса Гольник Єгор Фірсов Тетяна Ніколаєнко Олексій Баганець Віталій Купрій Денис Монастирський Володимир Бойко Віктор Кононенко Анатолій Могильов Макс Бужанський

Читать далее >>


HARD з Влащенко: В`ячеслав Кириленко, віце-прем`єр-міністр України 11.09.2017 ("Публичные люди",телеканал "ZIK")

Чи існує гуманітарна концепція розвитку України? Куди інтегрує українська культура? Пропаганда і культура: що переможе?

Читать далее >>


Лещенко:10 сентября начинается новый....(10.09.2017) 03.09.2017 ("YouTube")

Читать далее >>


Руслан Бортник: Осенью борьба между преемниками Порошенко во власти достигнет апогея 24.07.2017 ("UKRLIFE.TV")

Гость студии UKRLIFE.TV - украинский политолог, директор Украинского института анализа и менеджмента политики Руслан Бортник. Он подвёл итоги политического сезона 2017 года в Украине, отметив, что уже осенью мы увидим кульминацию борьбы между разными "преемниками" Президента во власти. Эта борьба составит тренд, который будет определять политическую жизнь Украины в 2018 - начале 2019 годов.

Читать далее >>


HARD з Влащенко: Юрій Тандіт, радник голови СБУ. 06.06.2017 ("Публичные люди", Телеканал ZIK)

Юрій Тандіт, радник голови СБУ у програмі HARD з Влащенко розповів: - про відсутність російського сліду в замаху на Осмаєва - щодо заяви БПП про державну зраду Тимошенко - про десятки українців, які незаконно утримуються в Росії та - - про 129, які в полоні ОРДЛО - про обшуки СБУ в Яндексі - Про 30 російських ДРГ, які нейтралізувало СБУ за останні кілька років - до незаконного видобутку бурштину причетні високопосадовці - чому СБУ засекретило декларації своїх працівників - до звільнення заручників залучать Папу Римського Франциска

Читать далее >>


HARD з Влащенко: Володимир Омелян, міністр інфраструктури України 25.05.2017 ("Публичные люди", телеканал "ZIK")

Володимир Омелян, міністр інфраструктури України у програмі HARD з Влащенко розповів: - що робити водію, якщо він поламав авто, через неякісний ремонт дороги - чому міністр АПК Кутовий вирішив піти у відставку - які дороги відремонтують цього року за держкошт - про шалену корупцію в Укрзалізниці та чому Бальчуну час іти з посади - за що голова Укравтодору Новак отримує зарплату - про компромат на братів Дубневичів - корупційні схеми в портах України - про поруки за Мартиненка

Читать далее >>


Михаил Саакашвили на канале Zik 11.05.2017 «Другая Украина» 11.05.2017 ("Телеканал ZIK")

Читать далее >>


HARD з Влащенко: Володимир Кістіон, віце-прем`єр-міністр України ("Публичные люди", Телеканал "ZIK")

Читать далее >>


HARD з Влащенко: Ігор Луценко, народний депутат України 05.05.2017 ("Публичные люди", телеканал "Zik")

Читать далее >>


HARD з Влащенко Ілля Кива, радник міністра внутрішніх справ України. Телеканал ZIK 01.04.2017 ("Публичные люди")

Читать далее >>


HARD з Влащенко: Володимир Парасюк, народний депутат України 30.03.2017 Телеканал ZIK ("Публичные люди")

Читать далее >>


HARD з Влащенко Мустафа Найєм, народний депутат УкраїниТелеканал ZIK 28.03.2017 ("Публичные люди")

Читать далее >>


HARD з Влащенко Остап Семерак, міністр екології та природних ресурсів України.Телеканал ZIK.27.03.2017 ("Публичные люди")

Читать далее >>


HARD з Влащенко: Андрій Рева, міністр соціальної політики України 23.03.2017 ( "Публичные люди")

Читать далее >>


HARD з Влащенко: Юрій Луценко, генеральний прокурор України 14.03.2017("Публичные люди")

Читать далее >>


HARD з Влащенко Арсен Аваков, міністр внутрішніх справ України 13 03 17 ("Публичные люди")

Читать далее >>


Люди. Hard Talk. LIVE. Василий Грицак, глава СБУ 25.12.2016("Публичные люди")

Читать далее >>


НАЗК не має доступу до е-декларацій співробітників СБУ – «Схеми» (Відео) ("Радіо Свобода")

Читать далее >>


Люди.Hard Talk.LIVE. Назар Холодницкий, глава Антикоррупционной прокуратуры 17.12.2016 ("Публичные люди")

Читать далее >>


Люди. Hard Talk.Николай Голомша, экс-первый заместитель главы ГПУ 10.09.2016 ("Публичные люди","112канал")

Читать далее >>


Люди. Hard Talk LIVE. Народный депутат Борислав Береза 30.07.2016 ("Публичные люди", "112 канал")

Читать далее >>


Юрий Луценко, генпрокурор Украины " Hard Talk LIVE 23.07.2016 ("112канал")

Читать далее >>


Андрей Садовый, мэр Львова гость ток шоу 29.05.2016 ("112 канал")

Читать далее >>


Виктор ТРЕПАК: "Я передал в НАБУ доказательства тотальной коррумпированности власти" ("Зеркало недели")

"Никто не забыт, ничто не забыто, но ничего не доказано" — именно так можно определить состояние дел, связанных с уличением верхушки Партии регионов, создавшей и набросившей на страну сеть политической коррупции, в которой запутались не только бывшие, но и многие нынешние "насекомые".

Читать далее >>


Бойовики ДНР розкрили гучний компромат на Кернеса та Добкіна. Відео ( "gazeta.ua")

Читать далее >>


Суддя показала відео, як мер Полтави намагався "домовитися" про закриття справи. Відео ("Антикор")

Читать далее >>


НАБУ должно заняться встречами Грановского – Лещенко ("Украинская правда")

"Были слушания антикоррупционные в парламенте, было мало депутатов… На этих слушаниях выступали звезды украинской расследовательской журналистики: программа "Схемы", программа "Слідство", программа "Наші гроші". Они борются с коррупцией намного эффективнее, чем правоохранительные органы", – сказал Сергей Лещенко с трибуны Верховной Рады..

Читать далее >>


Шабунин рассказал о том, как ГПУ препятствует антикоррупционным расследованиям 29.03.2016("24канал")

Читать далее >>


Внутрішні справи. ВІДЕО ("Громадське телебачення")

Харківська бізнес-імперія міністра внутрішніх справ Арсена Авакова за часів Віктора Януковича суттєво схудла. Нині, після зміни влади і приходу Авакова на високу посаду, вона знову почала набирати вагу. Родичі і партнера міністра повертають свої активи. Аби роздивитися один з них, «Слідство.Інфо» рушає в Харків.

Читать далее >>


Імперія Ківалова: хто справжній господар Одеси . ВИДЕО ("24 канал")

Читать далее >>


Лещенко: Мартиненко - це "сакральна жертва" перед візитом Байдена. Відео 01.12.2015 ("Голос Америки")

Нардеп Сергій Лещенко, який займається викриттям корупції в українській владі розповів про "справу Мартиненка".

Читать далее >>


Дом чиновника СБУ Писного, на которого напал Парасюк, сняли с высоты. ВИДЕО. ("Фокус")

Читать далее >>


Секретний автопарк прокурорів (розслідування) ( Михайло Ткач («СХЕМИ») ("Радіо Свобода та UA:Перший канал").

Десятки працівників Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України користуються автомобілями, вартість яких перевищує їхні кількарічні заробітки, як показало розслідування програми «Схеми», спільного проекту Радіо Свобода та UA:Першого каналу. Невідповідність стилю життя доходам посадової особи може бути ознакою корупції.

Читать далее >>


Акціонерне товариство «Народний фронт»: у політику, як на заробітки (розслідування -Анастасія Іванцова) ("Радіо Свобода та Перший суспільний").

Журналісти програми «Схеми» з'ясували, як працює та на чому заробляє друга за впливовістю партія в країні

Читать далее >>


КОРОЛІВСТВО «ДУС» || Сергій Андрушко («СХЕМИ» | ВИПУСК №58 25.09.2015) (Спільний проект Радіо Свобода та Першого суспільного каналу).

Читать далее >>


Беспилотник «Автомайдана» заснял «скромное» поместье владыки Павла. Видео ("Аргумент")

Читать далее >>


"Тиждень з Арестовичем та Альошиним" 12.09.2015 (Коррупция) ("Bussiness TV")

Читать далее >>


Те, що приносить прибуток Києву, ніхто не хоче децентралізувати - Москаль ("Радіо Свобода")

Читать далее >>


Суддя з мільйонами в Ліхтенштейні мав сумнівний бізнес із членом Вищої ради юстиції («Схеми» Випуск№53) ("Радіо Свобода")

Читать далее >>


До зловживань в Одеському порту причетні всі, хто має відношення до підприємства – Тандіт ("Громадське TV")

Читать далее >>


«Схеми» (Випуск 52) ("Радіо Свобода").

Читать далее >>


«СХЕМИ» (випуск №53) ("Радіо Свобода")

Читать далее >>


Колишній "регіонал" Юрій Мірошниченко засипав 30 соток озера ("Газета по Українськи").

Читать далее >>