Киевская Русь - Украина

Боже та Київська Русь-Україна - понад усе!

Информационный портал   email: kievrus.ua.com@gmail.com


28.03.2024

Подивись в мої очі, враже
Герб Украины
СМЕШКО про війська на кордонах, загрозу вторгнення, позицію США, Британії і Німеччини 23.02.2022 (youtube " Україна 24" )

Ігор Смешко в ефірі програми "Україна з Тиграном Мартиросяном" 23 січня 2022 року висловить свою думку щодо того, чому Німеччина, на відміну від США та Британії, відмовляється від надання зброї Україні. А також про результати російсько-американських переговорів і справу Порошенка: чому 5-го Президента не затримали і чого очікувати далі?

Читать далее >>


"Формула Ігоря Смешка" безпеки України. Про суб`єктність держави та віру в майбутнє. 31.12.2021 (youtube " Ihor Smeshko ")

Ігор СМЕШКО презентував Формулу безпеки України, а також проаналізував як не втратити суб'єктність держави та залишити віру в майбутнє України. Голова Політичної партії «Сила і Честь», ексголова СБУ, ексначальник Головного управління розвідки Міноборони України, ексзаступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України, доктор технічних наук, професор, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, Надзвичайний і Повноважний Посол України, генерал — полковник Ігор Смешко в ефірі авторської програми "Україна з Тиграном Мартиросяном":

Читать далее >>


Ігор СМЕШКО: Розв`язавши агресію, Росія фактично підписала собі вирок та відкрила ящик Пандори 20.10.2021 (youtube "Ihor Smeshko")

Голова Політичної партії «Сила і Честь», ексголова СБУ, ексначальник Головного управління розвідки Міноборони України, ексзаступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України, доктор технічних наук, професор, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, Надзвичайний і Повноважний Посол України, генерал - полковник Ігор Смешко в програмі «ВЕРЕСЕНЬ в гостях у Миколи Вересня.

Читать далее >>


ПОРТНИКОВ | Як Зеленський будує популістський режим | Ексклюзивне інтерв’ю на "ПРЯМОМУ" (youtube Телеканал Прямий")

Журналіст та політичний аналітик Віталій Портников у проекті "Ексклюзив на Прямому".

Читать далее >>


Муждабаєв: кримці, "русский рейх", Путін, Дудаєв, "Медуза", ATR, Нєвзоров | АНТИПОДИ 01.07.2021 (youtube " ISLND TV")

Читать далее >>


PRIME: МУЖДАБАЄВ & ВОЛОДИМИР ОГРИЗКО. 27.05.2021 (youtube "Телеканал ATR")

Читать далее >>


Смешко про перехоплення літаку Ryanair, авторитаризм Лукашенка, загрози для України та ботоферми 26.05.2021(youyube " Ihor Smeshko")

Голова Політичної партії «Сила і Честь», ексголова СБУ, ексначальник Головного управління розвідки Міноборони України, ексзаступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Ігор Смешко в програмі "ХАРД з Влащенко", 26 травня 2021 року:

Читать далее >>


Смешко про романтизм, роззброєння, Будапештський меморандум, гарантії, сучасну зброю та допомогу США 06.05.2021 (youtube " Ihor Smeshko")

Голова Політичної партії «Сила і Честь», ексголова СБУ, ексначальник Головного управління розвідки Міноборони України, ексзаступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Ігор Смешко, який був головою Комітету з питань розвідки при Президентові України у 1995-1998, 2004-2005 рр. та у 2014 р. в інтерв’ю програмі Security Talks з Валентином Бадраком (спільний проект з телеканалом Апостроф TV) про роззброєння та гарантії, можливості військово-технічного співробітництва України із США та створення зброї стримування агресії Росії, ВПК та побудову ефективної оборони держави, допомогу США та професіоналів.

Читать далее >>


Ігор Смешко // УКРАЇНА З ТИГРАНОМ МАРТИРОСЯНОМ – 24 квітня (youtube " Україна 24")

Ігор Смешко – гість «Україна з Тиграном Мартиросяном». У фокусі програми: – Росія відводить війська від українського кордону. Чи означає це, що напруга спадає? Які перспективи зустрічі Володимира Зеленського з Володимиром Путіним? – Два роки після 2 туру президентських виборів: що вдалося Володимиру Зеленському на посаді глави держави та які обіцянки ще не виконані? – Чи очікувати нової хвилі ковіду після травневих свят? Як проходить вакцинація? Народний депутат Микола Тищенко знову в епіцентрі скандалу через порушення карантину: чи отримає покарання слуга народу цього разу?

Читать далее >>


Санкції, корупційні "надрові" схеми, лобісти олігархів, Харківські угоди та зрада спецслужби у Криму 25.03.2021 (Youtube " Ihor Smeshko")

Игорь Петрович Смешко — украинский политический и государственный деятель, лидер проевропейской партии «Сила и Честь». Доктор технических наук. Генерал-полковник, с 4 сентября 2003 по 4 февраля 2005 руководитель СБУ. С 7 октября 2014 года — руководитель Комитета по вопросам разведки при президенте Украины.

Читать далее >>


СМЕШКО про актуальне: Вакцинація, економіка, справа вагнеровців, довіра до влади, Нафтогаз та армія 15.03.2021( Youtube " Ihor Smeshko")

Голова Політичної партії "Сила і Честь", ексголова СБУ, начальник Головного управління розвідки Міноборони України, ексзаступник Ради національної безпеки і оборони України Ігор Смешко в авторському проекті Василя Голованова "Час Голованова" на телеканалі "Україна 24", 15 березня 2021 року

Читать далее >>


Анатолій Гриценко про failed state, мародерів і свій відхід від політики 17.02.2021(Youtube "DROZDOV ")

Анатолій Гриценко. Перше інтерв'ю за півроку мовчання?

Читать далее >>


Бутусов: Вперше за 2 роки Зеленський зробив вчинок, який дійсно змінить політичну ситуацію в країні (youtube "UKRLIFE.TV")

Головний редактор "Цензор.нет" Юрій Бутусов у ефірі UKRLIFE.TV прокоментував рішення Президента Зеленського про блокування деяких телеканалів в Україні та поділився власними міркуваннями щодо вірогідних наслідків такого рішення.

Читать далее >>


Смешко. Коррупция друзей Зеленского, Ермак, досрочные выборы президента, Байден, вагнеровцы. БАЦМАН 17.01.2021(youtube " Алеся Бацман")

Интервью Алеси Бацман с лидером политической партии "Сила и честь", экс-главой комитета по вопросам разведки при президенте Украины, экс-начальником главного управления разведки МО Украины, экс-первым заместителем секретаря СНБО Украины, экс-главой СБУ, генерал-полковником, доктором технических наук, профессором Игорем Смешко в программе "БАЦМАН".

Читать далее >>


2021: "Башни Кремля" и Путин не знают, куда "выруливать" - Байден их "поправит", - Алексей Арестович 30.12.2020 (youtube "UKRLIFE.TV")

Советник Главы Офиса Президента Алексей Арестович поделился с UKRLIFE.TV своими ожиданиями от 2021 года и итогами 2020 года.

Читать далее >>


Арестович: Итоги 2020. Ожидания 2021. UkrLife TV, 25.12.20 (Youtube "Alexey Arestovych)

Читать далее >>


Путін і Гаага, чутливі точки поребрика, в яку трубу летить Nord Stream 2? | Олена Зеркаль | Є СЕНС 21.12.2020 (youtube " 5 канал")

Про карму Путіна, яка обов’язково його наздожене. Про міфи довкола Римського статуту, який Україна намагається ратифікувати вже 20 років і чому цей процес свого часу блокував Саакашвілі? Наскільки реально побачити президента Росії на лаві підсудних у Гаазі? І чи не опиняться на тій самій лаві Герої України? Про стратегію нової адміністрації Байдена, російський блеф щодо «Північного потоку-2», подвійну позицію Німеччини та ексклюзивні подробиці про власні майбутні проєкти — у новому Є СЕНС говорить Олена Зеркаль, ексзаступниця міністра закордонних справ, радниця голови правління Нафтогазу

Читать далее >>


Олексій Арестович у "Хард з Влащенко" — Україна 24, 16.12.20 (Youtube "Alexey Arestovych")

Поговорили з Наташа Влащенко про міфи, що існують навколо роботи ТКГ, «справи Вагнера», української розвідки, мого призначення, мене особисто, навіть, про шаманізм.)

Читать далее >>


Ігор Смешко про стратегії, історичну місію і нацбезпеку, апатію народу, реальні партії та дипломатію 25.11.2020 (Youtube телеканал "Наш")

Голова Політичної партії "Сила і Честь" Ігор Смешко в прямому ефірі телеканалу "НАШ" у дуже цікавому інтерв’ю програми "Смотрящие" про відсутність стратегій у президентів, історичну місію та нацбезпеку України, слабкість влади і апатію народу, ідеологічні партії та дипломатію

Читать далее >>


В разгаре многоуровневая спецоперация против Украины | Студия Запад 07.11.2020 (Youtube "Espreso.TV")

В эфире телеканала Эспресо Роман Бессмертный - политик, дипломат: в разгаре многоуровневая спецоперация против Украины.

Читать далее >>


Андрій Богдан – про Зеленського, Єрмака, крах економіки та провал на місцевих виборах 04.11.2020 (Youtube Э"Українська правда")

УП зустрічається з Андрієм Богданом якраз після того, як з-під стін КСУ розійшовся перший великий мітинг проти скандального рішення про скасування електронного декларування.

Читать далее >>


Конституційна та політична кризи в Україні | Роман Безсмертний 03.11.2020 (Youtube " Espreso.TV")

Конституційна криза в Україні. Рішення КС як спроба спровокувати політичну кризу в країні. У Вердикті з Сергієм Руденком - політик та дипломат Роман Безсмертний.

Читать далее >>


Зеленский играет с огнём: Рада и КСУ: кто виноват и что делать? Кармазин 02.11.2020 (Yuotube" Politeka Online")

В студії Politeka Online Юрій Кармазін, політичний діяч, суддя, Народний депутат України декількох скликань, голова Партії захисників Вітчизни

Читать далее >>


Рівень національної безпеки знизився до межі зникнення держави, - Ігор Смешко 16.10.2020 (Youtube "UKRLIFE.TV")

Кандидат в мери Києва від партії "Сила та честь", екс-голова Служби безпеки України, генерал-полковник, доктор технічних наук Ігор Смешко в своєму інтерв'ю каналу Ukrlife.TV розповів про ідеологію консерватизму, лібералізму, проблеми Києва та України в цілому, а також означив принципи, за якими можна вирішити нагальні питання державного будівництва в Україні.

Читать далее >>


Опитування без запитань - спецефір «Говорить Великий Львів». 13.10.2020 (Youtube "ГОВОРИТЬ ВЕЛИКИЙ ЛЬВІВ")

Читать далее >>


Міста української сили | Віталій Портников 07.10.2020 (Youtube " Espreso.TV")

Київ, Одеса, Дніпро, Харків і Донецьк - 5 міст мільйонників, які мають стати містами української сили. Тому що, цивілізація, яка не твориться у великих містах, занепадає. Така цивілізація стає не конкурентно спроможною і програє іншим народам та державам.

Читать далее >>


Арестович: Война. Международная политика. — Народное интервью 05.07.20 (Youtube "Alexey Arestovych")

Читать далее >>


Ігор Смешко про компромати на політиків і пропозиції від олігархів | DROZDOV 01.07.2020 (Youtube " DROZDOV")

Читать далее >>


Арестович: Внутренняя политика Украины. Народное интервью 21.06.20 (Youtube "Alexey Arestovych")

Читать далее >>


Арестович: Чому у нас так все погано? 20.06.20 (Youtube "Еспресо.TV")

Читать далее >>


Арестович: Ближайшие 10 лет все будут воевать со всеми 18.06.2020 (Youtube "UKRLIFE.TV")

Военный и политический эксперт Алексей Арестович рассказал UKRLIFE.TV о том, что даёт Украине расширенное партнерство с НАТО, отметил признаки российской военной активности в Крыму, прокомментировал заявления Дональда Трампа о выводе войск, оценил мировую угрозу от протестов в США, пояснил новое наступление Эрдогана и недавнее обострение на границе Китая и Индии, а также высказался о ситуации в Беларуси на фоне выборов.

Читать далее >>


Арестович: Народное интервью "Международная политика и безопасность" 14.06.20 (YouTube "Alexey Arestovych")

Читать далее >>


Прямим текстом: Нація покірних телят? 15.06.2020 (Youtube "DROZDOV")

Читать далее >>


Что случилось с траншем МВФ и зачем Зеленскому Саакашвили? - Владимир Фесенко 08.05.2020 (Youtube " UKRLIFE.TV")

Политолог Владимир Фесенко в своём интервью каналу Ukrlife.TV рассказал об инициативе по расширению состава трёхсторонней контактной группы в Минске и угрозах, связанными с этим, прокомментировал возвращение Саакашвили в украинскую политику и дал прогноз на осень.

Читать далее >>


Гість програми УКРАЇНА З ТИГРАНОМ МАРТИРОСЯНОМ – ексголова Служби безпеки України Ігор Смешко.22.04.2020 (Youtube "Україна 24")

Під час ефіру обговорюють таке: - чи варто продовжувати карантин в Україні? - економічні наслідки після вимушених обмежень; - засідання Верховної ради: зміни до регламенту, банківський закон та співпраця з МВФ; - засідання ТКГ у Мінську, перспективи "нормандської зустрічі".

Читать далее >>


Зеленский поверил Саакашвили: Путин в ловушке карантина - Белковский: коронавирус, Россия 24.04.2020 (Youtube " Politeka Online")

Станислав Белковский, , политолог, журналист на канале #политека_онлайн: Зеленский поверил Саакашвили, Путин в ловушке карантина

Читать далее >>


Арестович: Рік Зеленського: що далі? – 22.04.20 (Youtube "Alexey Arestovych""Прямий канал")

Читать далее >>


Объединённый Запад начнёт атаку на украинских олигархов, - Владимир Стус 22.04.2020 (Youtube "UKRLIFE.TV")

Аналитик Владимир Стус в своё интервью каналу Ukrlife.TV рассказал о своём видении возможного развития будущего Украины.

Читать далее >>


Зеленский случайный президент: лидером он так и не стал - Дацюк: Рада, карантин, эпидемия, экономика 19.04.2020 (Youtube " Politeka Online")

Философ Сергей Дацюк на канале #политека_онлайн: Зеленский случайный президент, лидером он так и не стал Рада, карантин, эпидемия, экономика

Читать далее >>


Украина, какой мы её знали раньше, не имеет шансов, - Сергей Дацюк. 10.04.2020 (" UKRLIFE.TV")

Философ Сергей Дацюк в программе "Итоги недели" на UKRLIFE.TV поделился своими соображениями о том, какими будут Украина и мир после коронавируса, а также предложил главные пункты новой повестки дня.

Читать далее >>


Крупный капитал договорился и продал Украину, - Вакаров 31.03.20 ("UKRLIFE.TV")

Политический эксперт Василий Вакаров на UKRLIFE.TV: о коронавирусном карантине, рынке земли, а также о реалиях украино-российских отношений.

Читать далее >>


Арестович: Зеленский ещё президент?30.03.2020 (Телеканал "Прямой")

Читать далее >>


Арестович: Эпидемия, политика и последствия. FB-live 27.03.20 (Youtube " Alexey Arestovych")

Вопрос о закрытии границ в ситуации с коронавирусом, Будет ли дефолт? Внешнеполитическая ситуация со стороны России и др.

Читать далее >>


Власть у Президента рассыпается в руках, вирусы атакуют иммунитет государства, - Бутусов 23.03.2020 ("UKRLIFE.TV")

Редактор "Цензор.нет" Юрий Бутусов на связи с UKRLIFE.TV: карантин в Украине и чрезвычайное положение, вывоз масок, ситуация в армии, встреча Зеленского с олигархами и бизнесменами, внеочередное заседание Верховной Рады, консультативный совет по Донбассу, мировой экономический кризис, коронавирус и общественные настроения.

Читать далее >>


Зе-власть умножает рукотворную катастрофу | Cтудия Запад 21.03.2020 )"Espreso.TV")

В эфире телеканала Эспресо Роман Бессмертный - политик, дипломат: зе-власть умножает рукотворную катастрофу.

Читать далее >>


Арестович: Обо всем сразу: Донбасс, Карантин, Сивохо, Минск, Путин. – InterVizor, 13.03.20 (Youtube "Alexey Arestovych")

Читать далее >>


Дроздов Прямым текстом: Внутренний конфликт 13.03.2020 (Youtube "DROZDOV")

Для них это внутренний конфликт. Или проглотит это воюющая Украины? Да и стоит чего-то население, которое пока продолжается война за удовольствием смотрит то же телевидения, и враг, слушает ту же музыку, что и враг, потребляет ту же культуру, и враг, говорит на том же языке, что и враг?

Читать далее >>


Сивохо в центре скандала! Что требует "Нацкорпус"? Снегирев : это может быть... 12.03.2020 (" Politeka Online")

В студії Politeka Online Дмитро Снєгирьов, політичний експерт, співголова ГІ Права справа

Читать далее >>


Украина-Россия: Зеленский ведёт переговоры о мире сам с собой, - Портников ("UKRLIFE.TV")

Колумнист Виталий Портников на UKRLIFE.TV: эскалация на Донбассе, "12 пунктов" Мюнхенской конференции, разговор Зеленского с Путиным, возможная встреча в Омане, третий срок Трампа, "хорватский сценарий", план Козака, уход Суркова, политическая планета Шелезяка.

Читать далее >>


Оман это цветочки. Катастрофа близится 15.02.2020 ( Espreso.TV Студия Запад)

В эфире телеканала Эспресо Роман Бессмертный - украинский политик, дипломат: Оман это цветочки. Катастрофа близится.

Читать далее >>


Ми є ув’язненими в межах власної країни - Звіробій про свою справу і переслідування патріотів 10.02.2020("Прямий")

Ветеран АТО Маруся Звіробійвпевнена, що чинна українська влада діє в інтересах Росії і використовує проти волонтерів, патріотів та військових методи чекістів, коли обмежує свободу слова та відкриває кримінальні справи без жодних доказів.

Читать далее >>


А. Арестович: «Мое лучшее интервью» / «Антиподы» / Сергей Иванов 06.02.2020(Youtube "ISLND TV")

Читать далее >>


Арестович: Чи можливий розвиток України під час війни? 31.01.20 («Чернівецький промінь» )

Читать далее >>


Виталий Портников: ``Надвигающаяся большая война с Россией`` - это российские вбросы в разных видах 15.01.2020 ( "UKRLIFE.TV")

Колумнист Виталий Портников на UKRLIFE.TV: отношения России и Беларуси, брексит и его уроки, интернет и приход популизма, логика и многоходовки Путина, выборы Президента и "две Украины".

Читать далее >>


«Хтілисте зміни, зелебобіки, – збирайте гроші», - журналіст Остап Дроздов про новий виборчий кодекс ("ГОВОРИТЬ ВЕЛИКИЙ ЛЬВІВ")

Читать далее >>


Країна «Нулів». Чим більше «0» у владі - тим більша премія чиновника - DROZDOV прямим текстом 17.01.2020(" Говорить Великий Львів")

У нас - СПРАВЕДЛИВА країна?? У когось премія - 700 мільйонів гривень, а Ви живіть за 4700 - на мінімалку. *Демонтаж української державності. «Слуги народу» виконують план Путіна в Україні. *До влади зможуть прийти лише мільйонери *Добровольці, волонтери не матимуть грошей, аби піти до влади.

Читать далее >>


Арестович: Зеленский заменит Гончарука? Было бы на кого! Тимошенко, Аваков, Богдан, Рожкова ("Politeka Online")

Читать далее >>


Український Контекст - Дмитро Ярош 30.12.2019 ("4 канал")

Гість програми - гостях командувач Української добровольчої армії, колишній лідер «Правого сектора» Дмитро Ярош.

Читать далее >>


Итоги-2019 и прогнозы-2020 от Остапа Дроздова ("DROZDOV")

Свинским был этот год. Соотечественники с копытами и правом голоса подсунули свинью всей стране. Подводим итоги года Свиньи и Зеленского

Читать далее >>


А.Арестович: Итоги года и прогноз на 2020 год. 24.12.2019 (" UKRLIFE TV"),

- Подводим итоги года с УкрлайФ.TV. Девиз: «Все начнётся тогда, когда Зеленский налетит на стену реальности».

Читать далее >>


Прощай, український Крим| Різдво в Україні - DROZDOV прямим текстом 27.12.2019 (" Говорить Великий Львів")

- Прощай, український Крим. Керченський міст - символ возз’єднання з Росією. - Українці, святкуйте Різдво з усім цивілізованим світом. Розвивайте нові традиції. - Зелена влада захопила країну. 2020 рік буде визначальним для народу. Треба захищати країну на усіх фронтах

Читать далее >>


А.Арестович: Стратегии для Зеленского. 27.12.2019 ("Politeka")

- Поговорили на Politeke об обстоятельствах и персонах вокруг Зеленского и о его возможных действиях в этих условиях.

Читать далее >>


2020: НАТО с Россией вцепились друг другу в глотки 24.12.2019 ("UKRLIFE.TV")

Читать далее >>


В России поняли, что Украина потеряна навсегда, поэтому нейтралитет уже невозможен, - Капитоненко 20.12.2019 ("UKRLIFE.TV")

Николай Капитоненко, доцент Института международных отношений, в своём интервью каналу Ukrlife.TV дал оценку внешней политике Украины в 2019 году и рассказал об основных трендах мировой политики.

Читать далее >>


Справа Шеремета: Євген Марчук про результати розслідування МВС 13.10.2019 ("Радіо НВ")

Євген Марчук, представник України у Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації в Донецькій і Луганській областях у 2018-2019 роках, колишній прем’єр міністр України аналізує брифінг МВС щодо розслідування справи Шеремета у програмі “Особистий код” з Євгенієм Кисельовим

Читать далее >>


Алексей Арестович: Париж, Шеремет, Ноздрачев, «Звезда». 13.12.2019 ("5канал")

Читать далее >>


Підсумки зустрічі "Нормандської четвірки в Парижі" | Роман Безсмертний | "Ціна миру"10.12.2019 ("5 канал")

Читать далее >>


А.Арестович: Нормандский формат. Зеленский обманул Украину? – 06.12.19 ("4 канал")

- Передача на 4-м канале, посвящённая Дню Вооруженных Сил Украины. Говорим об армии и войне. А потом нас догоняет известие о том, что Парижская встреча будет значительно короче, чем это нужно для реальных переговоров.)

Читать далее >>


Редко какой народ может позволить себе радостное самоубийство, как украинцы, - Романенко 19.11.2019 ( "UKRLIFE.TV!)

Соучредитель Института будущего Юрий Романенко поделился с Ukrlife.TV своим видением исторического развития современного украинского общества на примере текущих событий.

Читать далее >>


Продажа земли: покупателей будет проверять разведка и СБУ |#ВУКРАИНЕ ("Радіо Свобода")

В студии Радио Свобода: Тимофей Милованов, министр развития экономики, торговли и сельского хозяйства, Юрий Крутько, глава фермерской самообороны, глава аграрной партии Украины, Сергей Галузин, фермер.

Читать далее >>


Ігор Смешко у програмі "Час з Тиграном Мартиросяном" 14.11.2019(телеканал" НАШ ")

Гість програми "Час з Тиграном Мартиросяном" - доктор технічних наук, генерал-полковник, екс-голова СБУ Ігор Смешко.

Читать далее >>


Студия Запад | Земельный дерибан - часть пакта с Москвой (" Espreso.TV")

В эфире телеканала Эспресо Роман Бессмертный - украинский политик и дипломат: Земельный дерибан - часть пакта с Москвой.

Читать далее >>


Сергій Рахманін про Зеленського, парламент, війну, Донбас і Крим 12.11.2019 ("Українська правда")

Велике інтерв'ю голови фракції "Голос" Сергія Рахманіна "Українській правді" Сергій Рахманін – глиба української журналістики. Він працював політичним журналістом за всіх президентів.

Читать далее >>


Росія - наш ворог, а наші люди готові з ним дружити?? - DROZDOV прямим текстом (повний випуск)18.10.2019 ("НТА - Незалежне телевізійне агентство")

Який відвід військ?? - Ящо ми залишимо територію Золотого - окупант одразу її займе! ???? У мене до Вас питання, українці: а хто буде наступним президентом України???

Читать далее >>


Зеленский конкретно попал: формула Штайнмайера - это зло ("Yuriy Romanenko"Youtube")

Читать далее >>


А.Арестович: "Publik Talk. Житомир 21.09.19" (" Alexey Arestovych" Youtube)

Читать далее >>


Зеленський, скоріше за все, не добуде до кінця каденції, Україна втратить ще території - Арестович 09.07.2019("4канал")

Звідки Олексій Арестович ще 16 років тому знав, що росіяни анексують Крим? Чому українські націоналісти готувалися протидіяти російській агресії– «до», а військове керівництво – «за фактом»? Хто з олігархів впливає на СБУ та чому там важко працювати патріотам? Чому Україна за 2 роки може втратити ще частину своєї території?

Читать далее >>


Святослав Вакарчук: партия "Голос", мистическая команда и планы на парламентские 20.05.2019 ("Радіо НВ")

Читать далее >>


Інавгурація Володимира Зеленського (" Украина ")

Читать далее >>


LIVE | Порошенко на НСК «Олімпійський» ("Радіо Свободи")

8 квітня президент України Петро Порошенко запросив Володимира Зеленського, а також глядачів і журналістів на дебати на НСК «Олімпійський» – 14 квітня. У відповідь Зеленський заявив, що зустріч має відбутися 19 квітня.

Читать далее >>


Евгений Киселёв: Команда Порошенко недооценивает риски. 10.04.2019 (" UKRLIFE.TV")

Известный политический журналист Евгений Киселёв в своём интервью каналу Ukrlife.TV прокомментировал ситуацию вокруг дебатов Порошенко и Зеленского и их влияние на результаты второго тура, присутствии России в ПАСЕ и признание Соединёнными Штатами Америки аннексии Голанских высот Израилем.

Читать далее >>


Петр Порошенко про Медведчука, Коломойского, возможный проигрыш и собственные ошибки. Эфир от 10.04.2019 ("Новое время")

Президент Украины Петр Порошенко дал большое интервью для Радио НВ, в котором рассказал про роль Виктора Медведчука в Минских переговорах, отношении к Игорю Коломойскому и журналистских расследованиях.

Читать далее >>


Неделя до выборов. Порошенко, Наливайченко, Кошулинский - Свобода слова – ПОЛНЫЙ ВЫПУСК от 26.03.19 (теkеканал "ICTV")

Гости нового выпуска программы Свобода слова от 26.03.2019: Петр Порошенко, Президент Украины, Валентин Наливайченко, лидер движения «Справедливость», председатель СБУ в 2014-2015 гг. и Руслан Кошулинский, председатель секретариата ВО «Свобода». Тема выпуска - Какие угрозы и возможности предстанут перед страной?

Читать далее >>


Неделя до выборов. Тимошенко, Гриценко, Вилкул - Свобода слова 25.03.2019(телеканал ICTV")

Гости нового выпуска программы Свобода слова от 25.03.2019 - Юлия Тимошенко, народный депутат, лидер фракции ВО «Батькивщина», Анатолий Гриценко, председатель партии «Гражданская позиция» и Александр Вилкул, народный депутат, заместитель председателя фракции «Опозиционный блок».

Читать далее >>


Интервью Владимира Зеленского - про войну на Донбассе, олигархов и Слугу Народа 21.03.2019 (Youtube "Зе!Президент")

Читать далее >>


Газові гроші Тимошенко: хто насправді фінансує Батьківщину. Наші гроші №262 (2019.03.18) ( YouTube "BIHUS info")

Партія Юлії Тимошенко «Батьківщина» у 2018-му зібрала рекордний «врожай» грошових пожертв. «Від простих українців» - кажуть в партії. Мільйони гривень «Батьківщині» надарували майстриня манікюру, безробітній, студентка, і…касирка супермаркету. Яка і вивела нас на ймовірного «тіньового спонсора» партії Тимошенко. Автор - Максим Опанасенко.

Читать далее >>


5 лет оккупации. Порошенко, Гриценко, Тарута, Кошулинский - Свобода слова от 18.03.2019 (Телеканал "ICTV")

Гости нового выпуска программы Свобода слова от 18.03.2019 - Анатолий Гриценко, председатель партии «Гражданская позиция» и Пётр Порошенко, Президент Украины. 5 годовщина оккупации Крыма - тема выпуска.

Читать далее >>


Акция протеста в Киеве: Администрацию президента забросали плюшевыми свиньями.ВИДЕО ("Фокус")

Митингующие призвали взять под арест фигурантов коррупционного скандала в Укроборонпроме

Читать далее >>


Арестович: Почему Верховного Главнокомандующего на переправе не меняют? 12.03.2019(" UKRLIFE.TV")

Политический и военный эксперт Алексей Арестович в интервью UKRLIFE.TV прокомментировал недавний скандал с Укроборонпромом, а также рассказал о том, кто из кандидатов в Президенты Украины на выборах 2019 года пользуется доминирующей поддержкой со стороны Запада.

Читать далее >>


Политический расклад на 10 марта 2019 (YouTube "danserg news")

Противостояние Порошенко и Авакова переходит в решающую стадию.

Читать далее >>


Политический расклад на 8 марта 2019 (Youtube " danserg news")

Читать далее >>


Тимошенко - про популізм, Путіна, нові обличчя / KishkiNa 07.03.2019 (YouTube "KishkiNa ")

Юлія Тимошенко - гість першого весняного випуску проекту KishkiNa. Велике інтерв'ю Юлії Тимошенко для Соні Кошкіної

Читать далее >>


Политический расклад на 2 марта 2019 (YouTube "danserg news")

Объединение Садового и Гриценко - хороший пример для ответственных политиков. Кто еще к ним присоединится? И каковы тенденции в лагере бело-голубых?

Читать далее >>


Политический расклад на 15 февраля 2019 (YouTube "danserg news")

Читать далее >>


Арестович: И Порошенко, и Аваков оказались слабее Системы 13.02.2019 (" UKRLIFE.TV")

Новое интервью политического и военного эксперта Алексея Арестовича на UKRLIFE.TV: статья Суркова, эволюция Порошенко, выборы-2019, украинский дефолт, реформа армии, неожиданный Томос, три грандиозные проблемы Украины.

Читать далее >>


Кто и что угрожает выборам в Украине?- Свобода слова - ВЫПУСК от 11.02.2019 (телеканал "ICTV")

Кандитаты в Президенты Украины; Смешко И.П., Тарута С.А.

Читать далее >>


Президентські дебати: Анатолій Гриценко проти Андрія Садового 08.02.2019("Новое время")

В гостях передачі Печерські пагорби на Радіо НВ кандидати на пост президента України Анатолій Гриценко та Андрій Садовий.

Читать далее >>


Украина готова вступить в НАТО: Алексей АРЕСТОВИЧ о главных событиях недели 08.02.2019 (YouTube " Politeka Online")

Читать далее >>


Кандидат на прямые переговоры 09.02.2019 (YouTube "danserg news")

Кто из кандидатов в президенты готов пойти на прямые переговоры с Путиным, и есть ли в этом необходимость.

Читать далее >>


Олексій Арестович. Тема ефіру: можливі сценарії для України. 01.02.2019(телеканал "Первый Городской". Одесса)

Читать далее >>